Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így sosem lesz párkapcsolatom?
Figyelt kérdés
Már évek óta szeretnék egy barátnőt, mert olyan jó lenne, ha lenne valaki, akit szerethetnék és aki szeretne, de már kezdem úgy érezni, hogy semmi esélyem sincs erre. Szerintem okos, kedves, megbízható ember vagyok, de sajnos elég ronda az arcom. Persze próbálok attól még a külsőmön javítani, de szerintem már nem nagyon lehet. Próbálkoztam már interneten és élőben is, de sajnos csak visszautasításokban volt részem.2018. dec. 1. 21:40
2/13 A kérdező kommentje:
1.: Ezt hogy érted? Például olyan ember, aki nem szép.
2018. dec. 1. 21:52
3/13 anonim válasza:
Én is így vagyok, de nekem is esélytelen.. Bár nekem az elvárásokkal lesz a probléma ha esetleg egyszer rávenném magam hogy próbálkozzak vagy egyáltalán megismerjek valakit. 17f amúgy
4/13 anonim válasza:
Úgy értem, hogy égett? Sebhelyes?
Linkelj egy színészt, akire hasonlítasz!
5/13 A kérdező kommentje:
Nincs rajta semmiféle seb, csak egyszerűen ronda. Nem nagyon hasonlítok egy színészre sem :(
2018. dec. 1. 22:33
6/13 anonim válasza:
Ne így állj a dolgokhoz, hogy "sosem lesz párlapcsolatom?" Ha így állsz mindenhez hozzá akkor tényleg nem lesz. Csak egy kis bíztatás kéne neked. Szerintem itt nem feltétlen a külsőddel lehet a probléma. Az írásodból kicsit önbizalomhiányosnak talállak. (de javíts ki ,ha tévedek). Viszont amiket leírtál belső tuljadonságoakt azok nagyon jók. Hidd el nagyon sok lány van és egy csomó rád vár. Szóval fel a fejjel, ha van kiállásod,önbizalmad akkor lányok máris, máshogy fognak rád tekinteni. Szóval hajrá!
7/13 A kérdező kommentje:
De akkor eddig az évek során miért utasított vissza mindenki? Miért nem kellettem senkinek?
2018. dec. 1. 23:01
8/13 anonim válasza:
Hát... nem mutat túl sok jót a varázsgömböm. De 5000 Forintért megmondom bővebben
9/13 anonim válasza:
Mert nem tekintenek rád potenciális férfiként. Lehet túl óvatos voltál eddig. Változtass. És ne kívülről mert azon elég nehéz. Inkább belülről kéne újra programozni magadat.
10/13 A kérdező kommentje:
Az évek során nyílván folyamatosan változtam. De nem segített.
2018. dec. 1. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!