Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem érdeklem a fiúkat? 16/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdeklem a fiúkat? 16/L

Figyelt kérdés

Ha érdeklem is őket akkor is csak viccből.

Nem tartom magamat csúnyának. Sportolok. Bulizni nem nagyon járok, csak ha olyan az alkalom.

Úgy érzem soha nem lesz senkim.

2018. nov. 30. 19:10
 1/5 anonim válasza:
34%
valószínűleg a személyiségeddel van baj
2018. nov. 30. 19:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Nyugi nem kell elsietned ;) lesz valaki aki szeretni fog :) és nagyon jó hogy te más vagy mint a mai 16 éves lányok többsége :)
2018. nov. 30. 20:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Sorstárs 🖑
2018. nov. 30. 22:58
 4/5 $$$$$ ***** válasza:

Nem kell rajta izgulnod . En 18 vagyok mégse volt még baránőm. Sőt haver 22 és kb. 2 hete van baratnöje és eddig sose volt... Tehát nyugi előbb vagy utóbb majd találsz valaki. Régebben én is görcsöltem ezen a temán. Hogy miert nincs már barátnőm. De már rajöttem hogy attol mert idegeakedek rajta nem lesz hamarabb XD

18/F

2018. nov. 30. 23:51
 5/5 nagybotos ***** válasza:

Valószínű érzuk, ogy nem ennél könnyen megkapható .

Bízz.

Maradj hű magadhoz.

2018. dec. 1. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!