Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet koncerten (metál,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet koncerten (metál, rock) ismerkedni?

Figyelt kérdés

Nem igazán tudom ,hogy lehetne odameni 1 lányhoz ilyen helyztbe alapvetően nagy a hangzavar ,nincs a megszokott tánc mint pl 1 diszko ,csak pogo. Kihivni se lehet beszélni mert senki nem hagy ott 1 koncertet szivesen.

Tegnap is voltam 1 koncerten és megtetszett 1 lány ,de nem nagoyn tudom miként kellet volna odamenni hozzá. Meg persze a legtöbb lány nem egyedül hanem a bartánőivel van ott.

2018. nov. 24. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Oda mész mellé aztán elkezdesz vele beszélgetni pl hogy milyen jó a zene te is mennyire szereted ezt az együttest aztán meghívod egy italra ;)
2018. nov. 24. 15:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ugorj rá acélbetétesben aztán bocsánatkérés képpen hívd meg egy italra, ha még tud járni egyáltalán.
2018. nov. 24. 16:06
 3/5 anonim ***** válasza:
87%
pogoz egyet vele , aztán ha kék zöld lesz, felkapod a válladra és viszed a sátorba.
2018. nov. 24. 16:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon sok koncerten voltam eddig. És nagyon sok szép pasit láttam, akiknek örültem volna ha odajönnek. Szerintem akárhányszor meglátsz egy lányt, odamehetsz, esetleg olyan dumával, hogy szia, látom te is nagy rajongójuk vagy, nem szeretnél ismerkedni, vagy eljönni valahova koncert után.
2018. nov. 24. 18:33
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Emesélek egy történetet. Haverral mentü k koncertre, javában ment az előzenekar, mikor kimentünk a dühöngőből a pulthoz egy sörért. Jó, akkor már jól éreztük magunkat az előtte lévő koncertindító pálinkázástól. Haver egyszer csak elindul, állítása szerint a budira, be a tömegbe egy sörrel. Mikor jön vissza a sör sehol......de két csajt átkarolva jött... Szóval ha gondolod csináld meg. Ha rájöttél arra miként működik, írd meg nekem is xD Három éve próbálok rájönni, hogy sikerült összehoznia ezt xD
2018. dec. 1. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!