Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lehetőleg rock vagy metál szám, aminek arról szól a szövege, hogy a bizonyos szövegíró rohadtul szerelmes egy személybe, de a személyt ez egyáltalán nem érdekli?
Ezeket találtam :
.Three Days Grace - Over and Over, ez kb. arról szól, amit kérsz. :)
.Three Days Grace- Let It Die, ezt akkorra tartogasd, amikor túl vagy a depiérzeten, és ki akarsz lépni belőle.
.Three Days Grace - On My Own, ez arról szól, hogy nem felelt meg a párjának, és elege lett belőle.
.Ashes Remain - On My Own, ezt tartogasd akkorra, ha rosszabbra fordulnak a dolgok <3
.Joel Faviere - Care, ez igazából szakítás utáni zene, de arról szól, hogy a szerelmes fél még mindig érdeklődik a másik iránt... viszonzatlanul.
*megjegyzés: Kerestem a Get Scared nevű bandánál, de pontosan ilyen témájút nem találtam, ettől függetlenül lehet, hogy van, és szerintem nagyon jó alterrock-emo banda, szóval ajánlom őket. :)*
.Joel Faviere - Alright, bár nekem személy szerint ez a zene nem tetszik, de arról szól, mint amit szeretnél. :)
.Radiohead - Creep, nem ismerem ezt a zenét, csak találtam, de témához illő.
.Billy Talent - Surrender, ez iszonyat jó szerintem, illik is a témához. Neki rengeteg jó száma van hasonló témákban. :)
.Simple Plan - Addicted, ez picit gyorsabb, meg retro, de nem rossz. :)
.Muse - Sing for Absolution, ezt keresés közben hallottam először, de tetszik, bár lassabb annál, mint amit általában szoktam hallgatni.
.Hollywood Undead - My Black Dahlia, bár ez inkább arról szól, hogy valaki megbánta a szerelmet (amit egyébként nem viszonoztak), de valamilyen szinten kapcsolódik a témához, és imádom, ahogy mindent beleadnak a rap részeknél, mármint... tényleg lehet hallani a lelki fájdalmat a hangjukon.
.Slipknot - Vermillion Pt. 2, elég érdekes szám a Slipknottól, mikor először hallottam nagyon meglepődtem, nem ezt szoktam meg tőlük. :)
.My Chemical Romance - "Helena", de gondolom ezt nem kell bemutatni.
.Goo Goo Dolls - Big Machine, találtam, nem tudok véleményezni, jelenleg hallgatom, nem tűnik rossznak.
.Rise Against - Everchanging, Rise Against régi hangzással... elég érdekes, nem rossz, nem is jó, átlagos punk-rock-love zene.
.Ghost Town - I'm Weird, ebben a viszonzatlan szerelem beteggé/zavarttá változtatja a fiút, nekem tetszik.
.RED - Already Over, nem ez a kedvenc számom tőlük, de releváns szám témát nézve.
Ha lány vagy, akkor elnézést, hogy eddig csak fiú énekeseket/fiúk problémáiról szóló zenéket küldtem, sajnos SZINTE csak ezeket ismerem, viszont adok egy ilyet is:
The Pretty Reckless - Make Me Wanna Die :)
Ha szeretnél beszélgetni a dologról, akkor nyugodtan írhatsz, szívesen beszélgetek, de ha a tökéletes zenei ízlésemről akarod mintázni a Tiéd, abban is benne vagyok.
Vagy lehet túlgondoltam, és nincs is semmi gond, csak szimplán ilyen számokat keresel, na mindegy, már itt van, remélem valakinek jó lesz. <3
Ez szerintem olyasmi, amire gondolsz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!