Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Merjek szemezni lányokkal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merjek szemezni lányokkal?

Figyelt kérdés

Sok helyütt olvasom az oldalon hogy jó páran szemezgetnek például villamoson, vonaton stb. szimpatikusnak tűnő lányokkal/fiúkkal.

Hébe-hóba azért én is látok a vonaton suliba menet olyanokat, akikkel szívesen szemeznék annak reményében hogy ez vezethet valahová, de félek attól, hogy ha valakire rámosolyognék az nem értené, és valami lenéző tekintettel elvenné a fejét (ez egy eléggé lányokra jellező mimika), vagy félek attól, hogy nem tartana vonzónak (pedig tudom magamról hogy nagyon sok ember jóképűnek tart) és csak kínosan érezné magát tőlem.

Még soha nem csináltam ilyet. Megosztanátok a tapasztalataitokat velem?

Köszönöm előre is.

2018. nov. 23. 23:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Merjél szemezni, ebbe senki nem hal bele, legalább kiderül, hogy szimpatizáltok-e.
2018. nov. 24. 00:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Nővessz tököt és szemezz lányokkal !
2018. nov. 24. 09:19
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerezni én is szoktam. Egyébként mosolyogni az elején nem kell, először van egy sokkalnehezebb része a dolognak. El kell kapni a tekintetét. Utána valószínű elfogja fordítani a fejét, az első egy két alkalommal talán te is. De ne ijedj meg! Próbáld újra. Ha sokáig (2mpig) már nézték egymás szemébe, akkor ramosolyoghatsz, ha meg vissza mosolyog, akkor nyugodtan ülj mellé ha buszon, vagy valamilyen tömegközlekedési eszközön vagy. Ha meg egy parkban, akkor meg menj oda, és tegyél fel egy teljesen hülye (de nem őrült) kérdést, amin mind a ketten nevetni fogtok.
2018. nov. 24. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!