Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagyok sikeres a csajoknál?
A következő a probléma, normális 16 éves srác vagyok, több zsetonnal a zsebben, egy drága sportot csinálok amit nem rég kezdtem el és 2 bajnokságból mind a kettőt megnyertem, én nem tudom, szerintem tök jól nézek ki, szóval annyira átlagosnak nem mondanám magam.
Probléma ott kezdődik, hogy a párkapcsolati életem egy hulladék, ha valaki egyszer az életbe belém szerelmesedik, az nekem nem jön be, ha pedig én leszek szerelmes (életem során eddig kétszer) az meg kihasznál.
Egyik legjobb haveromnak, meg nagyon sok tényleg gyönyörű barátnője van, ma így mutogatta a csajokat, és ilyen jó gárék voltak és követék a haverom. Aztán, fociztunk 9.-es lányokkal és én viselkedtem alfahím ként, meg mikor vicces voltam nevettek rajtam a lányok. De, amikor összefutottunk a lány osztály tanárával aki minket is tanít és jóba vagyunk, mondta, hogy "az egyik lánynak nagyon tetszel az osztályomból", és én így úgy álltam ahhoz a lányokhoz, hogy nem érdekel, hogy kik azok, úgy se jönnék össze az egyikkel sem, csak kedveljenek és legyek nekik szimpi. Aztán kudarc lett az egész.
Van egy lány aki nem annyira szép arcilag. Én amit megnézek egy lányon először, az az arca. Ha az nem tetszik nekem akkor engem már nem érdekel. Viszont ez a lány, bármikor parittyázna velem és én is benne lennék.
Bárhol megyek az utcán és egy olyan csaj jön velem szembe aki a zsánerem, probálnám vele felvenni a szemkontaktust, de ő csak rám néz egy picit (mert ilyen a kisugárzásom) és megy tovább.. Aztán, így megint nem lett ebből semmi. Voltam egy buliba múltkor, 4 csaj volt, az egyiket friendzone-ba tettem, a másik az rázta a fenekét nekem meg így, közeledett felém de offoltam, a 3. az egy hiba volt, mert abból a szögből pont az exemre hasonlított és utána mikor közelebbről megnéztem akkor már, áh mindegy, a 4. viszont esküszöm szimpi volt, de vele egész bulin szinte egymáshoz se szóltunk és amikor még részegek voltunk, csak így random odajött hozzám összebújtunk meg ilyenek, aztán velem aludt smároltunk, de nem engedte, hogy alá tegyem, pedig nem akartam csak pettingelni:D... Aztán másnap buli után megkérdeztem, hogy akar-e folytatást és azt mondta, hogy csak barátok..
Azt szeretném, hogy mondjuk egy 1-2 évig közöm ne legyen ilyenekhez, hogy tetszik nekem valaki, vagy ilyesmi, meglátom és "úú, ha ezt leszólítanám tuti a feleségem lenne".. Max csak parityázás, de attól félek, hogy azzal a lánnyal a barátok és extrából, többet gondolna.... de egyszerűen ez nem megy szinte mindig ezen stresszelek, hogy úú egy szép lány de nem nézet rám, tuti esélyem sincs nála. 1 hónapja ért véget egy másfél éves szerelem ami csak az én részemről volt az és úgyérzem, hogy ezt feldolgoztam, azzal a lánnyal azt gondoltam, hogy majd ő lesz a gyerekeim anyja stb. de most már ha kimondom a nevét se hozz lázba.
Nem tudom, mit kéne magamon változtatni, hogy végre legyen siker élményem? Elkezdtem kondiba járni, hobbym is van, versenyszerűen sportolok, gyűjtöm a pénzemet az egyik célomra, dolgozni is most megyek el(már folyamatban van) és próbálok stílusossan öltözködni, bár mondjuk vannak olyan ruháim amit 9.-kbe is hordtam... ezen kell változtatni. Önbizalmam is van egy kevés, azt játszom, hogy ilyen random emberek szemébe nézek bele az utcán és addig kell néznem ameddig a random ember el nem néz.
Köszönöm előre is a segítséget.
Ahhoz képest, hogy leírtam, hogy mibe kérek segítséget még egyre se kaptam magyarázó választ....
Csak azt, hogy bunkó beképzelt paraszt tapló vagyok... rendesen félre lettem ismerve tény, valaki privátba rám írt és megértett és utána elkönyvelt jó embernek. De ő sem tudott segíteni...
Te sem, tudsz lehet, hogy ezért vagy ennyire felháborodott, mert nem tudsz sehogy se segíteni.
És még elég sokan nem tudtak a válaszolókból, tisztelet a kivételeknek.
Tudod én soha nem álltam szóba túl pénzes pasikkal. Ha ne tán valamiért össze ismerkedtem egyel az hamar tovább is ment. Nem szeretem ha egy pasi azzal villog micsoda drága sportot űz. Egy részt nem érdekel mennyire sok pénze van (ettől vagy beképzelt és bunkó bár amit sok csaj nem tolerál) aztán mivel 16 éves vagy elgondolkozom azon hogy a szüleidtől van ennyire sok pénzed vagy ezer diákmunkát vállaltál? Ha nem a pénzeddel próbálnál csajt fogni talán találnál olyat ami meg is becsül. De 16 évesen ne képzelj olyat bele egy ilyenbe hogy majd az a lány lesz a gyermekeid anyja akibe te bele esel. Ezen majd egy röpke 5 év múlva jókat fogsz mosolyogni milyen gyerek voltál még 16 évesen. Minden gyerek ilyen. Az hogy jó pasinak hiszed magad szerintem egy jó pont mert akkor azt látják rajtad a lányok hogy van önbizalmad ezt meg szeretik. De azt nem ha túlzásba esel. Nekem egy alfa hím nem olyan aki vezető egy foci meccsen :D ezt a szót még félre értelmezed :D a bulikba meg csak ribiket tudsz felszedni szexre.
Egy szóval én kerülöm a pénzes pasikat. Lehet hogy nem akaratlanul de ők mindig feljebb valónak képzelik magukat ami sok lánynak nem jön be. Az hogy mindig új göncöket veszel hogy ne nagyon hord ugyan azokat hááát ez pont nem érdekli a nőket hogy mi van rajtad és hányszor. Ha ennyire sok a felesleges lóvéd akkor add nekem vagy az olyan nagyon használt ruháidat ami volt rajtad vagy 2x esetleg 5x adományozd oda annak akinek nem telik újra.
Irtam valamit... csak informaciot irtam le magamrol hogy nem egy atlagos ember vagyok hanem tobb mint atlagos igy sem kellek senkinek.
A parittyazast a szemelyedzomtol vettem at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!