Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ilyen szerencsétlen a csajoknál vagy más is?
Hello! 15 éves srác vagyok. Eddig egy kapcsolatom se volt,se csók,semmi. Lányok nagyja a sziánál elküld vagy ignorál, egy lánnyal jutottam el a randiig rá pár nappal összejött egy minecraft-ossal. Nem vagyok egy bulizós típus,nem iszok,nem cigizek, táncolni se tudok, beszélgetni egy lánnyal meg nehezen megy mert nincs nagy önbizalmam. 190 cm vagyok,nem vagyok kigyurt,szemüveges vagyok. Már ez lenne ami instant rossz befolyást kelt egy lányban vagy simán ilyenek a kortársaim. Egy lányban nem azt nézem mekkora melle popsija van hanem az arcot,személyiséget. A "felsőkategóriástól" (haverok mondják igy) a "deszka-léc" csajokig mind elküldött (nagykékű és szerény is) . Most mi a fa** van?! Ekkora szerencsétlen vagyok? Kortársakkal ellentétben én szerelemre és szeretetre vágyom nem pin***.
Részben idegességből irtam ki elnézést.
Nem csak te vagy ilyen. Pont ugyanilyen vagyok én is (190cm, kigyúratlan, szemüveges). Nekem is egy leányzóval volt csak közelebbi kapcsolatom, aztán annak sem lett jó vége.
Kitartást honfitárs! :D
Kezdj el edzeni.
Aztán a csajozással még úgyse vagy elkesve.
Én is hasonló helyzetben voltam, vagyok
#3 ez sértés lett volna? :D
#2 most fogom elkezdeni ujra az edzést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!