Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vagyok ennyire szerencsé...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ennyire szerencsétlen?

Figyelt kérdés

15 éves fiú vagyok, eddig nem igazán érdekeltek lányok.

Ám az utóbbi 4-5 hónapban próbáltam minél többet ismerkedni neten és személyesen is, de nem nagyon akar sikerülni. Az 5 hónap alatt 6 lánnyal próbáltam ismerkedni. Van aki esélyt sem adott az ismerkedésre. Voltak olyanok akik egyszer csak lekoptattak stb. És volt amikor már sikerülhetett volna, de akkor én nem éreztem azt hogy szeretném, tudok "jobbat találni".

Összegzésben inkább én voltam az akit "dobtak".

Nem hinném hogy olyan gáz alak lennék, nem is mondanám magam csúnyának. Edzeni járok és egész jó tanuló vagyok.

Mi lehet a baj?

2018. márc. 14. 15:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Semmi.. Xd hát nem olyan könnyű barátnőt találni. :D 15/l
2018. márc. 14. 16:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Azért látom te is válogatsz :D

Mert idióta picha az összes :)

Majd ha idosebb leszel talán :)

2018. márc. 14. 16:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem könnyű, de a barátaim közül én vagyok az akinek nincs vagy nem is volt. Már nem egyszer volt olyan hogy "Nézd, vele beszélek most" és rá két napra már járnak. Nem is várom el hogy egyik napról a másikra barátnőm legyen. Csak fura hogy én "jobb feltételekkel" nehezebben találok barátnőt, mint egy haverom.
2018. márc. 14. 16:38
 4/6 Mádár0218 ***** válasza:

Nem szerrncsétlen vagy csak szimplán nem találtál még olyan lányt aki neked nagyon bejönne, ha meg a lánynak nem jösz be ugyan az csak fordítva.

Majd lesz valaki, nem vagy egyedül az én is hasonló cipőben járok.

2018. márc. 14. 17:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem eddig 1 volt 17 évesen és hát olyan idióta volt,hogy inkább nem lett volna. 😂😂😂

18F

2018. márc. 14. 19:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Neked való lány jelen😄 irj.
2018. máj. 1. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!