Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek? Miért nem vagyok sikeres benne? Hogy legyek sikeres a jövőben? Mit tanácsoltok? 15F
Elmúlt hónapokban próbáltam kitisztulni belül és meg győzni magam, hogy menjek el ismerkedni. Egy hónapja csinálom, hogy mindig elmegyek szétnézni, hogy hátha látok lányokat az utcákban parkokban...Egyszerűen sikertelen.. Valamit rosszul csinálok, amiért nem látom meg azokat a lányokat, akiket régen sulimenetben mindig láttam. Társkereső oldalra sem akartam felnézni, mert tiszta lapokkal játszok,mert egy olyan lányt, aki olyan fiúhoz ragaszkodik, mint én, és akit boldogíthatok és mosolyt csalhatok arcára, ha már meglát. Olyan érzésem van néha, hogy nekem nem jut pár..én nem érdemlem meg a lányt.. :( Már elvagyok keseredve, hogy tenni próbálok, van akaraterőm, de még is egy helyben állok és toporzékolok a semmin. Ha az utcán környékemen, meglátnék egy szimpi lány tis, akkor mernék odamenni, ugyan akkor discóba, bulikba már nem mehetek a fülem miatt, és mert nem az én stílusom. Én rendes, kedves, hozzám illő, vékony lányt képzelek magam mellé, aki pontosan engem kíván, és örül, hogy megtalálta azt a fiút, akivel együtt fedezhetik fel a világot, akivel együtt tölthet el tartalmas órákat stb.. Nem nagyon értem, hogy mit csinálok rosszul..mindig biztatom magam, hogy csak türelmesen és ne adjam fel soha...mert meg lesz az eredménye..de olyan érzésem, van, hogy valamit elfelejtek, valami nem jó bennem, és emiatt, mikor elmegyek, az összes lány eltűnik és nem látom meg őket.. :( Elég vékony vagyok és ezért sem sportolok, mert amikor egy hónapig sportoltam akkor is lefogytam két kilót amiért előtte fél évig dolgoztam..szóval, a sportolás ismerkedés is kilőve :(
És nem adom fel most sem, harcolnék a lányért, ha találnék :) Mindenem a lány, és szeretném az életembe befogadni, hogy teljes legyek :)
Ne haragudjatok, hogy hosszan leírtam, de tényleg, szomorkás a hangulatom emiatt...:/
Lányok, fiúk válaszát, tanácsait szívesen meghallgatom, minden válaszból lehet tanulni, még a negatívból is :) A válaszokat előre is köszönöm :) 15F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!