Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 16 évesen gáz, ha nem volt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 évesen gáz, ha nem volt még barátom?

Figyelt kérdés

Voltak ilyen “majdnem” kapcsolataim, de senkivel nem voltam még együtt. Néha azt érzem, hogy szeretnék már valakit, néha meg h nekem nincs is szükségem senkire. Miért?

16/l

2018. nov. 11. 11:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Korral jàr, ilyenkor mèg ha vannak kapcsolatok sem szoktak sokàig tartani. Ez ilyenkor teljesen normális.
2018. nov. 11. 11:28
 2/4 anonim válasza:
Nem gáz, nekem 18 évesen volt az első kapcsolatom és akkor vesztettem el a szüzességem is, és egyáltalán nem éreztem, hogy bármiről is lemaradtam volna.. Igazából én még feleslegesnek is tartom, hogy valakinek kapcsolata legyen 18 éves kora előtt..
2018. nov. 11. 11:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Emberileg nem gáz. Nagyon sok minden másra koncentrál egy fiatal, nem arra, hogy milyen szexuális kapcsolatokat ápolni.

Politikailag most szülőgépeket támogatják, az nekik áll a zászló és aki 18 évesen már 3 gyereket lerak az asztalra, az kap 15 milliót - ez a másik véglet.

Egy biztos. Lemaradásod nem lesz és rengeteg időd lesz pótolni azt, amiről azt hiszed, hogy lemaradsz. És érettebb, okosabb, felelősség teljesebben fogsz tudni dönteni azoknál, akik már 16 éves koruk előtt több kapcsolatban és mélyebben is jártak.

Szerintem a gáz, amikor 16 évesen már bekaptad a legyet úgy, hogy még azt sem tudod, mi lesz veled 3 év múlva.

2018. nov. 11. 12:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Nincs ebben semmi gáz en is teljesen igy vagyok ezzel de majd elmulik vagy lesz valaki akivel tenylegesen ossze is josztok;)

16/l

2018. nov. 11. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!