Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A barátnőm szerint baj, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm szerint baj, hogy 17 évesen még nem volt barátom, szerintetek?

Figyelt kérdés
Sokan hívtak már randira és akartak jobban megismerni, de általában nagyon visszautasító vagyok, egyszerűen mikor valaki elakar hívni valahova nemet mondok reflexből így már senki sem hív el a suliból.Még nem voltam szerelmes sem (de természetesen tetszik egy srác és természetesen barátnője van). A barátnőm szerint ez nem normális, szerinte adni kéne ezeknek a srácoknak egy esélyt, de nem tetszenek nekem. Néha meg nagyon egyedül érzem magam, szerintetek is gáz, mit kéne csinálnom?
2018. máj. 27. 15:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Nagyon fent tartod a lécet :)

Tudod, külső megfog, belső megtart. :)

De úgy fogsz járni a végén, hogy egy totál idióta gyökèrnek beadod a derekad , mert már annyira nem látsz senkit a környéken rajta kívül :) éppenséggel nem baj, srác létemre nekem is elég későn lett barátnőm, hát én nem vagyok az a beszélgetős, ismerkedős típus :D

Ez van :)

Ne törődj azzal, mit mondanak mások :)

2018. máj. 27. 15:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Dehogy baj. Majd akkor lesz barátod, ha készen állsz rá és szeretnéd. Ne foglalkozz mások véleményével.
2018. máj. 27. 15:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát az elég gáz, ha senki nem szimpatikus azokból, akik elhívnak. Talán túlságosan beképzelt vagy. Próbálj nyitotbb lenni, mert aztán majd elfogynak ezek a "kérők", és még rosszabb lesz. Foglalt srácokkal meg ne foglalkozz.
2018. máj. 27. 15:45
 4/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Jól írta az első, ne kezdj majd később kapkodni ijedtedben az első pasi után, mert azzal rosszul fogsz járni. Várd ki. Én szerencsére 15 (!) évesen találtam meg az igazit - most 20 vagyok -, de nem mindenkinek ugyan úgy jön. Légy türelmes.
2018. máj. 27. 15:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Miert lenne valaki bekepzelt mert nem tetszik neki meg az osszes fiu ako hozza szol?

Ne aggodj. nekem nemvolt baratom pedig sokan hivtak randizni de eeztem h nem az igazi igy enis elutasitottam oket, aztan jott egy fiu akivel joba lettem es ereztem hogy vele eltudom kepzelni. randira hivott es mar 3 eve egytt vagyunk.most fogunk osszekoltozni. nem vagy lemaradva semmirol,nem hordod fenn az orrod. varj amig jonak erzed. sok sikert :)

2018. máj. 27. 16:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Először is, kétféleképpen kezdődhet egy kapcsolat: tűzzel és kémiával, vagy az esély megadásával, különösebb vonzalom nélkül. Persze, a kémiás sokkal jobb, de előbb utóbb elmúlik, és akkor mi lesz? Sokakat ismerek, akiknek nem jött be az udvarló, mégis találkoztak. Egyik barátnőmnek már három éve tart a kapcsolata, és nagyjából én győztem meg, hogy adjon neki esélyt. Most boldogok.

Ne legyen kényszerből, a társadalmi nyomás miatt barátod, de ha nem kifejezetten taszító egy pasi, hanem már kicsit szimpi is, csak talán nem romantikus értelemben, szerintem adj neki esélyt, vesztenivalód nincs. Egy rossz randi, aztán nem kell többször találkoznotok, de az is lehet, hogy jó lesz.

Egyáltalán nem baj, hogy 17 évesen nem volt senkid, csak tényleg fennáll a veszélye annak, hogy egyre lejjebb adod majd a szintet, erre vigyázz. Meg ne is legyenek irreális elvárásaid, az élet nem egy romantikus film, így kell szeretni.

2018. máj. 27. 16:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Kösszönöm mindenkinek:)
2018. máj. 27. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!