Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el hogy fontosnak tartsanak a fiúk?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, nem tartom magam csúnyának, és azt gondolom bármiről lehet velem beszélni. Mostanában nagyon szeretethiányos vagyok, és arra jöttem rá hogy a fiúk jellemzően nem becsülnek engem, mindig én teszek őértük. Ez mitől lehet? Hogyan "manipuláljam" őket, hogy nekik is kéne tenniük értem? Vagy csak ennyire nem vagyok fontos senkinek?:D Szerintetek?2018. okt. 30. 14:34
1/9 anonim válasza:
Ez hülyeség, ne akarj manipulálni senkit :D Ha nem vagy egy plázaribi akkor hagyd hogy magadér szeressen meg valaki.
17f
2/9 anonim válasza:
2-es vagyok)) Amúgy meg ha te tettél ő értük akkor ennyi idősen szerintem elég csalódás lehetett neked ahoz hogy rájöjj hogy nem felszedegetni kell őket... Aztán később jön a rinya mindenkinek hogy "senki se szeret"...
3/9 A kérdező kommentje:
Szerintem itt félreértettük egymást... nem vagyok plázaribi, és nem tudom miért probléma hogy szeretethiányos vagyok. Ettől miért vagyok rossz ember? Biztos mindenkivel előfordult hogy egyedül érezte magát és nem jó érzés. Ezért kérdeztem rá, hogy szerintetek mi lehet velem a baj, mit kéne másképp csinálnom.. azért tettem idézőjelbe hogy manipulálni, mert nem akarok bántani senkit, csak olyan benyomást akarok kelteni hogy fontosnak találjanak a fiúk. Ennyi.
2018. okt. 30. 15:04
4/9 anonim válasza:
Értem.. Én is 17 vagyok, soha nem szeretett senki, se család se ismerős SNKI.. Szerinted én hogy érzem magam? Én csak azt mondtam hogy "mindig te tettél értük" tehát nem kéne cserélgetni őket. Ne bízz meg bennük hamar, ismerd ki ha vele vagy, addig ne is legyen a "barátod". Tudod hogy milyen emberek vannak, képesek bekamuzni 1 évig hogy szeretnek csak hogy lefeküdjenek veled. Csak azért mondtam, semmi bántót nem akartam mondani. Átérzem.. 0-24 minden egyes nap.
5/9 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van. Egyesek szerint naiv vagyok, és tényleg, két szép szó és már el vagyok ájulva.. Megpróbálok odafigyelni. Miért gondolod hogy nem szeret senki? Szerintem ilyen nincs! Biztos van valaki, nem lehet hogy csak nem érzed?:)
2018. okt. 30. 15:20
6/9 anonim válasza:
Ez már kicsit pszihopátiás hajlamokra vall :D Nem kell minket külön manipulálni. Elég ha kedves vagy meg poénos
7/9 A kérdező kommentje:
Oké, lehet én tettem rosszul hogy feltettem ezt a kérdést:D Nem tudtam hogy ennyire negatívnak fogtok gondolni
2018. okt. 30. 15:23
8/9 anonim válasza:
4-es vagyok)) Ha akarod írd le hogy pontosabban mit szeretnél és mi a baj. Amúgy megvan rá az okom hogy tudjam hogy nem szeret senki, én sem szeretem magamat. Csak segítek itt az embereknek és ennyiből áll már csak az "életem".
9/9 anonim válasza:
Lehet nem azt akartad hogy a plázaribi jöjjön át,de nagyon úgy fogalmztál.
+ minél jobban erőltetsz valamire annál nagyobb a valószínűsége,hog elb.szod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!