Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátom már nem érzi magát fontosnak mellettem?
Figyelt kérdés
Kb. 1 hónapja vagyunk együtt de ez az egész nagyjából 3 hónapja tart köztünk. 5 évvel idősebb mint én(15 éves vagyok) és ez is nyilván benne van a dologban. Azt mondta hogy már nem érzi magát fontosnak mellettem és olyanok vagyunk mint egy 40 éves házaspár. Nem tudom mit kéne csinálnom.2017. jún. 5. 11:22
1/3 anonim válasza:
15 évesen minek vagy 20 évessel?? Ő meg hogy érezné magát 40 évesnek, ha úgy viselkedik mint egy 8 éves, nem csoda hogy az agydokik simán megélnek, hiszen annyi hülye ember él már a Földön...
Ráadásul 1 hónapja vagytok együtt... Hogy a fa**ba lehet ráunni valakire 1 hónapután, komoly gondjai vannak az élettel, vagyis pont azzal hogy nincs neki, mivel egy életképtelen, normális 20 éves fiatalember nem unatkozik és nem hiszi azt, hogy 40 éves..
2/3 anonim válasza:
Nem, sajnos nincs tükör a házban :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!