Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek ha a barátom már...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a barátom már nem érzi magát fontosnak mellettem?

Figyelt kérdés
Kb. 1 hónapja vagyunk együtt de ez az egész nagyjából 3 hónapja tart köztünk. 5 évvel idősebb mint én(15 éves vagyok) és ez is nyilván benne van a dologban. Azt mondta hogy már nem érzi magát fontosnak mellettem és olyanok vagyunk mint egy 40 éves házaspár. Nem tudom mit kéne csinálnom.
2017. jún. 5. 11:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen minek vagy 20 évessel?? Ő meg hogy érezné magát 40 évesnek, ha úgy viselkedik mint egy 8 éves, nem csoda hogy az agydokik simán megélnek, hiszen annyi hülye ember él már a Földön...

Ráadásul 1 hónapja vagytok együtt... Hogy a fa**ba lehet ráunni valakire 1 hónapután, komoly gondjai vannak az élettel, vagyis pont azzal hogy nincs neki, mivel egy életképtelen, normális 20 éves fiatalember nem unatkozik és nem hiszi azt, hogy 40 éves..

2017. jún. 5. 11:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem, sajnos nincs tükör a házban :/
2017. jún. 5. 11:35
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
"jfpeőoékjépőkdfőPWEK"
2017. jún. 5. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!