Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok szerintetek nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek nagyon kicsi vagyok?

Figyelt kérdés

Van gond a magasságommal vagy növök még?

Fiú 164cm

16ból 1 a korom

2018. okt. 30. 11:18
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Amúgy 7-es voltam :)
2018. okt. 30. 21:23
 22/38 anonim ***** válasza:
Összevonjuk/összevonom, mert valamilyen szinten hasonlít/kapcsolódik is egymáshoz.Amúgy 5-ös vagyok. Mert neked láthatóan ugyan úgy nincs önbizalmad, mintha ronda lennél. Amit nem is értek mert nem vagy olyan világrengetően "kicsi". Ha kifogsz egy bunkó lányt, akinek nem tetszik a magasságod nem fog vonzónak találni=>számára csúnya leszel,akivel nem akar kapcsolatot. Mégegyszer hangsúlyoznám hogy a magasságod rendben van, de nem értem hogy neked evvel mi bajod van. Rengeteg alacsony lány van. Te sok alacsony lánynál magasabb vagy. Magasságra simán passzolnál sok lánnyal.
2018. okt. 30. 21:25
 23/38 A kérdező kommentje:

Csak a törpilla lányok is 180+ot akarnak.

Xd

2018. okt. 30. 21:32
 24/38 anonim ***** válasza:
Ja és kérdésem nem kifejezetten arra irányult hogy összejönnétek akármilyen csúnya lánnyal,hanem akármilyen külsejű lánnyal. Amibe beletartozik a magasság. És itt jött kérdésem. Hogy nektek ez mindegy-e? De szerintem valamilyen szinten a 2 fogalom kapcsolódik egymáshoz.
2018. okt. 30. 21:34
 25/38 anonim ***** válasza:
7-es vagyok)) Az olyan ribik akik külső alapján ennyivel el is dobnak téged, azok nem érdemelnek meg. Kit érdekel? Ha találsz olyat aki szeret más nem fog érdekelni, és ezt tartsd szem előtt.
2018. okt. 30. 21:36
 26/38 A kérdező kommentje:

Hát ha nem igazi törpe akkor a magasság mindegy.

Érted mit értek a törpe alatt.

2018. okt. 30. 21:36
 27/38 anonim ***** válasza:

24-es vagyok

Hát figyelj én 162 centi körül vagyok de nem feltétlen akarok 180+-os akárkit..

2018. okt. 30. 21:37
 28/38 A kérdező kommentje:
De azért gondolom neked is van egy határ
2018. okt. 30. 21:39
 29/38 anonim ***** válasza:
Persze hogy van,és a te magasságod bele is esik ebbe. Ezért tartom rossznak a hasonló sztereotípiákat hogy minden lánynak a 180+ az ideál. Egy embernek az ideálja (nagyon) széles spektrumon mozoghat. Ezért nem jó így kategorizálni..
2018. okt. 30. 21:44
 30/38 A kérdező kommentje:
Na ennek örülök :)
2018. okt. 30. 21:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!