Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek nagyon kicsi vagyok?
Figyelt kérdés
Van gond a magasságommal vagy növök még?
Fiú 164cm
16ból 1 a korom
2018. okt. 30. 11:18
11/38 anonim válasza:
7-vagyok)) Nincs mit, z nem csak bíztatás hanem az igazság. Ha nem akarsz olyan lenni mint én, akkor nem izgulj rá tulságosan, és várj arra aki szeretni fog azért aki vagy.
12/38 anonim válasza:
XDDD #9 ez nagyon tetszett
Egyebkent szerintem se kell aggodnod a magassagod miatt vannak lanyok akiknek az alacsony sracok jonnek be. (nemnekem de biztos sok ilyen lany van) Raadasul nagyon sok aranyos alacsony lany van biztos talalsz egy hoztad illot.
16/l
13/38 A kérdező kommentje:
Látod kedves utolsó...
Te is kikosaraznál pusztán a magasságon miatt. Nem értem miért ilyenek a lányok:((
2018. okt. 30. 21:02
15/38 anonim válasza:
Ilyenek a lányok. Ne foglalkozz az ilyenekkel, aki külsőre megy az szopjon annyit amennyit megérdemel, mert az ilyet szeretni nem fogják az biztos. Te meg ne add fel, aki feladhatja az én vagyok. Ne keseredj el, mert olyan leszel mintén. Igy is van esélyed.
16/38 A kérdező kommentje:
Köszi, de remélem még 18eves koromig növök.
2018. okt. 30. 21:08
17/38 A kérdező kommentje:
Vagy 23
2018. okt. 30. 21:08
18/38 anonim válasza:
De fiúk! Őszintén!Ezek szerint, nektek nem számít a lány külseje? Akárkivel összejöttök, ha a belső rendben van?
19/38 A kérdező kommentje:
De kedves utolsó lany most nem a szépségről beszélünk hanem a magasságrol.
Csak a lányok a kettőt összevonják sajnos...
2018. okt. 30. 21:13
20/38 anonim válasza:
Őszinte leszek. ha összejönnék valakivel (amire kevés az esély) nekem csak az számít hogy ne legyen ribi az öltözködése és a kinézete. Egyéb elvárásom nincs. Csak az arc :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!