Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek nagyon kicsi vagyok?
Figyelt kérdés
Van gond a magasságommal vagy növök még?
Fiú 164cm
16ból 1 a korom
2018. okt. 30. 11:18
1/38 anonim válasza:
Ne aggódj vanank alacsony lányok én pl 156 cm vagyok
2/38 A kérdező kommentje:
Jó de még nőhetek?
2018. okt. 30. 12:49
3/38 anonim válasza:
Nőhetsz. Nekem 150 centis lány osztálytársam van. Ő már sehova se nő. Ne aggódj a magasság miatt.
4/38 anonim válasza:
Dude, ezen ne pörögj már.. A 164 szerintem bőven elég, egyébként ha szeretetet akarsz akkor rohadtul ne a külsődért szeressenek. Bőven elég, sőt nekem lányba se zavarna, nem a külső a lényeg.
17F és 172vagyok, és mit érek vele? Semmit... Ne parázz.
5/38 anonim válasza:
Egyáltalán nincs gond. Nem vagy kicsi, de az átlag magasságnál alacsonyabb vagy. Szerintem olyan sokat már nem fogsz nőni(nem azt mondom hogy nem fogsz). De ezen fölösleges kattognod.Csak rosszabbul fogod érezni magad a semmiért. Nem éri meg ezen fenn akadnod, nagyon sok nálad alacsonyabb, veled egy magas lány van.
6/38 A kérdező kommentje:
De te könnyen beszélsz 172cm vel.
Te mennyi voltál az én koromban?
164cm vel kitörölhetem a S**gem.
Rám se néznek a lányok ilyen kicsin.
2018. okt. 30. 16:42
7/38 anonim válasza:
Ember ennyi idősen akkor se érdekeljen (én voltam az 172) De komolyan. A külsőre mennek. Ha szeretetet akarsz ne a külsőddel szedj fel valakit, hanem legyél ÖNMAGAD. Ennyi idősen bőven ráérünk, én csak azért akartam volna nagyon barátnőt, mert már kivagyok, nekem "családom" sincs, semmim és senkim 17 évesen!! De a mai világba ez nem egyszerű főleg az én depressziómmal.. Oda se mernék menni senkihez.. De te még szerencsés eset vagy, ha alacsony vagy ha nem, akkor se a külső számít!! Mellesleg, nem akarok a p*cs lenni, de ha mozgássérült embereknek is megvan az az ember aki mellett kitart valaki és szereti BELSŐLEG, akkor melletted miért ne, szaros pár centi miatt?? A generáció el van toszva, szégyenlem amugy a legtöbb ember miatt hogy én is 17 vagyok.. Már ne vedd magadra, te még egy normális eset vagy. De találni fogsz valakit, vagy ő téged.
8/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást :)
2018. okt. 30. 18:13
9/38 anonim válasza:
Ne úgy gondolj magadra, mint egy alacsony emberre, hanem mint egy magas hobbitra
10/38 A kérdező kommentje:
Dikk:DDDDD
2018. okt. 30. 18:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!