Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek a férfiaknál a fizura mennyire fontos?
Figyelt kérdés
Milyen típus jön be?2018. okt. 19. 10:28
11/12 anonim válasza:
Eddig nekem a fodrászok csak előnytelen sz*rt csináltak. Pedig voltam 1500 ft-os és 5000 ft-os "mesternél" is. Valami unott bizbaszt odavág és beszedi a pénzt.
Hidd el éj vagyok a reménytelen eset...
12/12 anonim válasza:
Ha,nem koszos,ápolatlan,akkor bárki tettszik,mindenkinek máshogy áll jól.A zselézett is tettszik ha tiszta még szexis is.A hosszúhaj is vagány csak szex közben coffozza hátra,mert akkor furcsa,ugy érezni,mintha azt akarná nönek nézzem akkor és ez kiüti a szexuális vágyakat és hamar kiszaladok a szobából..ja. és a haj nem minden..nemazon mullik,hogy tettszik vagy sem.A lényeg csokolózás elött ne szotyizzon,mert akkor még kiis taccsolok kirohanás elött :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!