Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nektek a férfiaknál a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek a férfiaknál a fizura mennyire fontos?

Figyelt kérdés
Milyen típus jön be?

2018. okt. 19. 10:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Az az illettő fejétől függ, mennyire állnak el a fülei, milyen az arcberendezése. Számomra nagyon fontos, nincs is visszataszítóbb, mint a hosszú, ápolatlan zsíros haj egy férfin (de nőn is). Viszint tudni kell a határt, a piperkőcség, telezselézett frizura se jön be.
2018. okt. 19. 11:07
 2/12 anonim ***** válasza:
57%
Nekem a lenyírt jön be. Hosszú hajtól egy férfin kiráz a hideg.
2018. okt. 19. 13:15
 3/12 anonim válasza:
91%
Nekem is elég fontos. Ha egy srácnak igénytelen a haja, (nem úgy, hogy egy nap valamiért nem most hajat és akkor másnap csíros és hű... Arról beszélek aki borzasztóan elhanyagolja a haját) Nekem a tüsis/félig kopasz haj meg a nagyon hosszú haj nem jön be. Az a max. Ha egy fiúnak csak az orráig vagy esetleg a szájáig ér. De persze ez saját vélemény. Nekem a raszta haj is csak azért tetszik, mert eddig csak jóképű fiúkon láttam :D Egyébként meg az is olyan... Fura/igénytelen kinézete van. De egyébként sok barátnőmnek tetszik a tüsis haj is.
2018. okt. 19. 13:56
 4/12 anonim ***** válasza:
93%
Én imádom a fiúkon a hosszú hajat, de csak akkor, ha ápolt.
2018. okt. 19. 14:17
 5/12 anonim ***** válasza:
77%

Olyan ami nem túl rövid de nem is túl hosszú. Amibe bele lehet túrni.

De az is fontos hogy ápolt legyen.

2018. okt. 19. 15:01
 6/12 anonim ***** válasza:
93%
Hosszú hajú fiúként írom, hogy nem bírom felfogni, hogy #1 és #2 válaszolókat miért pontoztátok le. Csak mert a véleményünk nem egyezik, a kérdésre hasznosan válaszoltak, nekem meg jöhet nyugodtan a lepontozás, mert az én válaszom nem hasznos. :D
2018. okt. 19. 15:55
 7/12 anonim ***** válasza:
Ápolt,igényes hosszú haj(minimum vállig maximum derékig)
2018. okt. 19. 17:46
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

HOSSZÚ

Ha nem hosszú, akkor göndör :p

2018. okt. 19. 20:44
 9/12 A kérdező kommentje:
Az szívás xD Nekem simán rövid...
2018. okt. 19. 20:59
 10/12 anonim ***** válasza:
Én a tökéletesen sima, biliárdgolyó kopaszra borotvált fejű (nem kopaszodó) pasiktól tudok teljesen beindulni.
2018. okt. 20. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!