Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vynlorr kérdése:
Mit mondjak neki?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A segítségeteket szeretném kérni. Van egy lány az osztályban (gimnázium) és nagyon tetszik de nem tudom, hogyan mondjam el neki, hogy mit is érzek. Elmondanám neki, csak több "probléma"is van ebben... Először is, hogy elég anti-szociális vagyok, ami szerencsére manapság enyhül, volt már ilyen, hogy elmondtam a lánynak, hogy mit érzek, kinevetett, és elment... Másnap az egész suli rajtam nevetett :/ szerencsére csak egyszer, de olyan nyomot hagyott bennem, hogy nem merek ilyen témát felhozni lányok előtt. Ti mit ajánlanátok? Mondjam el neki? Vagy várjak még? hívjam el pl. Moziba? Kérlek titeket normális válaszokat adjatok.2018. okt. 18. 22:00
1/3 anonim válasza:
Ne mondd el rögtön,hanem fokozatosan éreztesd vele hogy kedveled, légy sokszor a közelében, beszélgess vele, sokat mosolyogj rá,bókolj neki.És majd utána ha már bátor leszel, elhívhatod es
2/3 anonim válasza:
*és utána úgyis tudni fogod hogy ő mit szeretne
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen ❤️
2018. okt. 21. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!