Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit mondjak amikor oda megyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak amikor oda megyek?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, volt már több barátnőm is, de lassan egy éve hidegen hagytak a lányok, nem foglalkoztam a barátnőzéssel, valahogy találtam fontosabb elfoglaltságot, meg nem is vágytam a társaságukra. Most viszont valamiért rettenetesen megtetszett egy idegen lány, akit a vasútállomáson szoktam látni reggelente, nagyon fura érzés, mert mint írtam egy évig még csak annyira sem érdekeltek a lányok, hogy megnézzem őket, kicsit meg is voltam ijedve, hogy valami gond van velem, de most meg ettől félek, hogy miként kellene odamennem hozzá? Mindenképp megteszem, de elfogadnék pár tanácsot, hogy mit mondjak ha már ott vagyok? Testbeszédem milyen legyen? Régen nem okozott volna gondot, sőt úgy érzem most is csak nála jön elő a dolog, máshoz izgulás nélkül oda tudnék menni.

Szemezni is szoktunk egyébként mindig amikor egy térségben vagyunk, de akkor is szokott engem bámulni, amikor mással beszélget, kicsit elüt a tömegtől az öltözködésünk és gondolom emiatt figyelünk fel egymásra. Emiatt is félek egyébként, mi van ha nem is engem néz csak mondjuk a bandás pólóm? :D

A tanácsokat és válaszokat előre is köszönöm! :)

2018. márc. 14. 14:03
 1/4 anonim ***** válasza:
60%
Jó napot kívánok, jegyeket, bérleteket!
2018. márc. 14. 14:15
 2/4 anonim ***** válasza:
52%
Szia Cica, van gazdád?
2018. márc. 14. 14:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Csókolom, Ági van?
2018. márc. 14. 14:32
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Kábé bármit mondhatsz, kivéve amit első 3 válaszoló írt😂 főleg ha kombinálod őket: Csókolom cica, Áginak van jegye? 😂

Bocs. Hogy valami normálishoz közelítő választ is adjak: A testbeszéded legyen nyílt és érdeklődő, de gondolom ez jön magától, úgy az igazi. Kezdeti témának én a lány külsejét hoznám fel, hiszen, mint írtad ez a közös pont. Dicsérd és érdeklődj. Pl. Bandás póló esetén: Nekem is ők a kedvenceim\ te mit hallgatsz még?\ ismered az xy zenekart?. Stb. Vagy jó a színes hajad, mióta ilyen?.. Tulképp akármi. Ha érdemled, az egyből le fog esni a válaszaiból.

2018. márc. 14. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!