Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alkohol lenne a megoldás?
Figyelt kérdés
Sajnos egy lánynak sem kellek, mert selejtes vagyok, ami miatt néha rossz kedvem szokott lenni. De kb. 3 hónapja rávettek a barátaim, hogy menjek el velük bulizni és akkor életemben először berúgtam. És akkor egyáltalán nem volt rossz kedvem. Azóta van, hogy hetente 3-4szer is berúgok, de olyan is, hogy egyszer sem. És az alkoholtól mindig elfelejtem a problémáimat. Ez lenne a megoldás arra, hogy ne legyen rossz kedvem?
19, Fiú.
2018. okt. 16. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!