Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az alkohol lenne a megoldás?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alkohol lenne a megoldás?

Figyelt kérdés

Sajnos egy lánynak sem kellek, mert selejtes vagyok, ami miatt néha rossz kedvem szokott lenni. De kb. 3 hónapja rávettek a barátaim, hogy menjek el velük bulizni és akkor életemben először berúgtam. És akkor egyáltalán nem volt rossz kedvem. Azóta van, hogy hetente 3-4szer is berúgok, de olyan is, hogy egyszer sem. És az alkoholtól mindig elfelejtem a problémáimat. Ez lenne a megoldás arra, hogy ne legyen rossz kedvem?

19, Fiú.

2018. okt. 16. 22:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
25%

szedjél antidepresszáns szereket amik dopamint juttatnak az agyad őrömközpontjába és jobban fogod magadat érezni ebben az a legjobb hol bárhol tudsz venni bemész a patikába és adnak

14/F

2018. okt. 16. 23:14
 12/21 anonim ***** válasza:

ha nem kellesz senkinek mert "selejt" vagy akkor szerinted fogsz kelleni valakinek, ha egy "selejt" alkoholista vagy??

az alkohol 1 dologra jó, a vér alkohol szint megemelésére

megoldásnak nem mondanám... a megoldás egy tartós dolog, ez kb olyan mintha egy szakadt kötelet amin fel kellene másznod a szakadékból 2 darab tűző kapoccsal maszekolnád meg...

2018. okt. 16. 23:23
 13/21 anonim ***** válasza:

Az alkohol nem válasz, de legalább elfelejted a kérdést :DDDDDDDD

Viccen kívül, abszolút nem javaslom. Csak magadat teszed tönkre más hülyesége miatt. Az öngyilkosság legdrágább formája.

2018. okt. 16. 23:28
 14/21 A kérdező kommentje:
12.: Tudom, hogy nem abban segít, hogy kelljek valakinek, de legalább részegen nem foglalkoztat az, hogy menyire selejtes vagyok.
2018. okt. 16. 23:43
 15/21 anonim ***** válasza:

Sportolni nincs időd, de kocsmázni igen.

Antidepresszánst nem adnak recept nélkül.

Keress meg egy pszichológust.

2018. okt. 17. 04:37
 16/21 anonim ***** válasza:
arra van az internet rendelj egy jobb markabol...
2018. okt. 17. 05:08
 17/21 anonim ***** válasza:
Ha nem volt rossz kedved az alkoholtól akkor nem vagy igazán depressziós, egy idő után nem fog hatni sajnos, nekem csak rosszabb kedvem van már tőle.
2018. okt. 17. 05:53
 18/21 anonim ***** válasza:

az ilyen kérdések a kedvenceim, kékéri valaki más emberek véleményét, de eldöntötte, hogy ez neki így jó vagy úgy is ezt fogja csinálni...

neked is hiába tépjük a szánkat, hogy hülyeség és csak ártasz vele magadnak és csak selejtebbet csinálsz ezzel magadból... de neked ez kell, hogy siralmasabb legyen az életed, csak ronts mindenen csak azért mert pár órára elfelejted, hogy selejt vagy

de ha azt az időt vagy pénzt másra fordítanád sokat javíthatnál a helyzeten, ezzel csak rontasz

2018. okt. 17. 11:06
 19/21 anonim ***** válasza:
jó út hogy lecsúszott alkoholista legyél
2018. okt. 17. 11:30
 20/21 anonim ***** válasza:
Így van. Nemcsak hogy egy selejt vagy, de meg egy úgymond attention whore is. Szánalmas. Teljesen eljelentektelenited azokat akiknek valóban ez a bajuk
2018. okt. 17. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!