Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alkohol lenne a megoldás?
Sajnos egy lánynak sem kellek, mert selejtes vagyok, ami miatt néha rossz kedvem szokott lenni. De kb. 3 hónapja rávettek a barátaim, hogy menjek el velük bulizni és akkor életemben először berúgtam. És akkor egyáltalán nem volt rossz kedvem. Azóta van, hogy hetente 3-4szer is berúgok, de olyan is, hogy egyszer sem. És az alkoholtól mindig elfelejtem a problémáimat. Ez lenne a megoldás arra, hogy ne legyen rossz kedvem?
19, Fiú.
1.: Nem szeretem, de legalább addig sincs eszemben, hogy milyen selejt vagyok.
3.: Nekem ideiglenes jó megoldásnak tűnik. És sajnos a nagy számok törvénye semmi ilyesmit nem mond.
Heti 3-4?Gyorsan belejöttél 😂
Nem megoldás.Ilyet akkor csinálunk ha elhagy a nő,nem akkor mikor még nem is volt.
Neked is egy jó önfejlesztés kéne.Hogy ne tartsd magad "selejtnek"
Gondolj bele kesobbiekben.
Alkoholt választod egy darabig jo. Aztan tonkre megy szep lassan a szervezeted, az arcod is csúnyább lesz az egesz életed tonkre megy, senki nem lesz kíváncsi rad nem maradnak barátaid.
Vagy elkezdesz gondolkodni egy kicsit, fejben dőlnek el dolgok. Keress valami hobbit amitől jobb kedved lesz. Menj el kondi terembe, az edzés endorfint termel az a boldogsághormon, aztán meg jó alakod is lesz raadasul, amiert halnak meg a csajok!
Egyebkent azert gondolod magad selejtnek mert rossz kedved van? Mitol van rossz kedved?
8.: A 4 eddig a maximum volt. De volt olyan hét is az elmúlt időszakban, amikor nem ittam. Milyen önfejlesztés?
9.: Az arcomon nem sok mindent tud tönkretenni, mert így is szar már: gyerekes és szar formája van az egésznek.
Barátaim vannak, elég sok. A legtöbbjükkel nem is én akartam barátkozni. Vannak olyanok, akikkel napközben szoktam lenni és olyanok is, akikkel csak inni szoktam. És valakikkel pedig mindkettőt.
Kondira nem nagyon lenne szerintem sem időm sem energiám. Reggeltől estig vagyok az egyetemen, még pénteken is.
Azért vagyok selejtes, mert szörnyű a külsőm, kicsit visszahúzódó vagyok és béna vagyok a társasági dolgokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!