Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nincs már igény az "normális" fiúkra, és a szeretetre?

“Bosszantónak tartom, hogy a bunkó, illetve butuska fiúk előbb találnak párt maguknak, mint én.”
Ezek a fiúk nem ide írogatnak ki féloldalas önsajnáltatást hanem csajoznak.

Nekem most pont egy hozzád hasonló srác tetszik, aki vékony, átlag magasságú, és kicsit félénk.
Én a többi lánynál rámenősebb vagyok, és elmondtam neki, hogy tetszik, és jelenleg friend-zoneban vagyok.😅
De igazából ez annyira nem nagy baj szerintem.
A dolgok egyik nyitja, hogy barátkozz össze egy neked szimpi lánnyal, és kerüljetek közeli barátságba, és lehet el kezdessz majd tetszeni neki, amit, ha észreveszel, kaphatsz az alkalmon, összejöttök, és van egy csajod. Ehhez kell pár hónap.
A másik, hogy odamész egy szép lányhoz, és elkezdessz beszélgetni, és elhívod találkozni randi szándékkal, és, ha összeilletek, akkor lett egy barátnőd.
Sok sikert, hidd el nem olyan nehéz ez, de tényleg igaza van a többieknek, ne azt várd, míg egy csaj megy oda felszedni😅, én sem csináltam ezt így direktbe 😂😂
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!