Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy tetszem neki? 🤔
És, hogy megspórolj még egy kérdéskiírást, előre válaszolok a következő kérdésedre, miszerint: mit csinálj.
Legközelebb fogd meg magad és ülj mellé. Ugyanis tudniillik a leányok dolga jelezni a fiúnak, hogy szabad a pálya, lehet próbálkozni. Namost az, hogy nézed te is, meg random elpirulsz meg ilyenek, ez nem az. Egyértelműnek kell lenned, a legjobb ez lehet, hogy így mellé ülsz és vársz, hogy cselekedjen. Ha nem tesz semmit elsőre, akkor no para, legközelebb megint ülj mellé. Ha akkor sem tesz semmit, akkor harmadjára is ülj mellé. Ha viszont akkor sem csinál semmit, akkor jössz te, mert valószínűleg egy betoji fiúról van szó. Ilyen vagyok én is amúgy, én se szólnék hozzád, bár én más okok miatt, de mindegy, talán ő csak félős. Szóval ha te jössz, akkor fogod és megkérdezed tőle, hogy mi a helyzet, ha olvas valamit, akkor "mit olvasol?", ilyenek.
Hajrá! Sok sikert! Minden jót!
Amúgy a másodiknak teljesen igaza van
Tényleg n3 csak varj, és higyj annak amit egy csomóan mondanak hogy 'nem a lányok dolga kezdeményezni ne csinálj semmit. Ha akár majd lép"ez hülyeség... Ha azt a káros hogy lépjen akkor mutass neki jeleket. Ha mellé ülsz az tényleg nem egy rossz ötlet... Az lehet jel is, de nem is. Szóval könnyen kitudod magyarázni belőle magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!