Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszem egy fiúnak sem?
16 éves vagyok.
Ez a 16 év alatt sosem tetszettem senkinek.
Nem vagyok egy átlagos ember,nagyon különleges arcom van.
Nem mondanám magam egy olyan tipikus szép lánynak aki minden fiúnak bejön
Én szépnek tartom magam,egyszerűen csak nem tömeg fejem van
A hajam természetes vörös.
Eddig akárkivel találkoztam lánnyal,azt mondta hogy ezzel majd könnyen szerezhetek magamnak barátot.
Nos egyrészt én nem szeretnék egy fura hajfétises fiúval járni,de tudom hogy sok a fura ember,viszont emiatt sem érdekeltem senkit,csak szórakoztak velem
A korosztályomhoz képest szerintem értelmesebb vagyok egy picit az átlagnál,nyilván el tudom magam én is engedni,de tudok nagyon komolyan és választékosan is beszélni.
Nem piálok,nem cigizek,nem szököm el otthonról és nem bulizok.
Kezdem azt érezni,hogy sosem fogok senkinek tetszeni,maximum valami undorító szüleimmel egyidős pedofilnak.
Mit kellene máshogyan csinálnom,hogy valaki kedveljen engem?
El sem tudok képzelni milyen lehet az a különleges arc. De egyáltalán nem biztos hogy nem tetszettél senkinek, csak írtad hogy nem jársz bulizni stb és lehet ezért picit nehezebben vesznek észre. Nem hiszem hogy a külsőd miatt lenne.
Az undorító pedofiloknak ellenben már biztos nem fogsz tetszeni 16 évesen xD
Lehet bármi, lehet szimplán unalmas vagy, nekem ez jött le a rövid szövegből, de persze ez alapján meggondolatlanság lenne ítélkezni, szóval esélyes, hogy tévedek.
Talán taszító a kisugárzásod? Netán mégsem unalmas, hanem épp fura vagy? Esetleg lenézően beszélsz az emberekkel? Ne mi tippeljük már meg.
Lehet tetszel több embernek is, csak nem tudsz róla. Ha raksz ki képet, akkor véleményezünk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!