Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon én is tetszem neki? Miért nem válaszol?
Tudod, elég nehéz így választ adni, illetve nem láttok bele a fejébe, de hátha veletek is történt már ilyen és tudtok segíteni.
Megpróbálom a lehető legtöbb infót elmondani.
Huhh.. Szóval
2 hete találkoztunk egy táborba. Elején vele raktak egy csoportba, úgyhogy bemutatkoztunk (meg egyszer januárban találkoztunk, és arról az alkalomról felismert, én őt nem 😅)
Abban az egy hétben a táborban sokat beszélgettünk, illetve vettem észre olyan jeleket, ami alapján azt szűrtem le, tetszhetek neki:
-Kereste a társaságom
-Félpucéron parádézott előttem
-Utanzott (utána olvastam, és állítólag tudat alatt elkezdjük a kiszemeltünket utánozni, viszont ő nem feltétlen tudat alatt csinálta, inkább figyelemfelkeltésként)
-Volt, hogy csak úgy nézett
-Piszkalt (persze viccesen)
-Beceneveket adott nekem
Majd sajna vége lett a tábornak.. Aznap este bejelölt Facebookon, és akkor fel is hívott, beszéltünk egy másfél órát kb.
Majd másnaptól kezdve már nagyon keveset.. szóval kb 6-7 mondatokat, illetve az utóbbi 2 napban már csak én írtam neki (egyszer integettem neki, egyszer pedig egy Sziat írtam)
Úgy vettem észre, hogy tetszhetek a srácnak, ezért nem is értem, miért nem beszélünk 😅😅 Nem támadtam le, elég visszafogott vagyok, szóval egyáltalán nem másztam rá..
A távolság nem lehet gond, mivel kb 15 kilométer van köztünk.
Nem említette, hogy programja van - bár lehet azért, mert nem akarta említeni
Egész nap látom, hogy elérhető (de tényleg, 0-24-be) szóval már magam se tudom, mi a szitu 😅
Ha minden jól megy, szeptemberben egy négy napot együtt leszünk (egy amolyan tábor szerű dologban)
Ha végigolvastad, nagy pacsi jár neked.. Köszi ^^
Miért titkolod a életkorotokat?
Más választ adnék egy 12 évesnek és mást egy 18 évesnek. A táborban kisdiákként voltatok, vagy vezetőként?
Egyébként teljesen egyet értek az 1-es válaszolóval, főleg, ha már nem gyerkőcök vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!