Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állítólag vicces vagyok, mégsem jutok el soha odáig, hogy ezt megmutathassam?
Figyelt kérdés
Sosem volt rendes hosszútávú kapcsolatom, pedig 1 kivételtől eltekintve mindig ez volt a célom ismerkedés során. Azonban bárhogy próbálkozok (frappánsan, egyszerűen, hülyeséggel, komolyan, tinderen, tök mindegy), valahogy sose jutok túl ezen, esélyt sem kapok, hogy "megismertessem" magam. Utcán nem szemeznek velem a lányok, pedig nem vagyok csúnya; van egészséges egoizmusom, de nem hordom fenn az orromat. Mindig kimondom a véleményemet, céltudatosan élek, (jól) tanulok, extra feladatokat vállalok, sportolok - és szerintem nincs rossz testem!), tudatosan étkezem, figyelek az egészségemre. Hogy lehet túljutni az "esélysemadáson"?2018. okt. 2. 22:32
1/4 anonim válasza:
Úgy, hogy nem állsz le a próbálkozással, hanem ismerkedsz tovább, és nem az eddig megélt kudarcokon rágódsz, hanem a jövőbeli sikerekre törekszel. Amúgy valami baj biztos van ha eddig egy lány sem adott esélyt.Az kifejezetten jó hogy mindig van véleményed, csak annak közlésének stílusára figyelj oda, mert sajnos abba a hibába már én is beleestem, hogy túl "nyersen", és nagy hévvel (nem idegesen, szimplán túlságosan belelendültem a témába) fogalmaztam meg a véleményem, ami nem tetszett másoknak. Az egészséges önzés, önszeretet természetes, de azért azt se vidd túlzásba, mert nagyon kiábrándító lehet egy olyan fiú aki jobban szereti magát mint esetleg barátnőjét, családját,stb...Ha az embernek van célja az életben az kiváltképp jó, mert manapság egyre többet hallom hogy, egyre több embernek, fiatalnak nincsenek megvalósítandó céljaik az életben, szóval ha neked van örülj neki,és ténylegesen tegyél is érte. Esetleg ezeket a célokat meg is osztahatod a kiszemelteddel, ezzel is erősítve azt, hogy komoly ember vagy, komoly szándékokkal(ha nem így van akkor azt a látszatot kelted(heted)).
2/4 anonim válasza:
Ne add fel próbálkozz tovább bátran.És lesz aki esélyt ad neked/L
3/4 anonim válasza:
Lanyoknak nem egy vicces bohóc kell, barátnak jó lennel nekik. Ha megakarod dugni őket ne ugy viselkedj mint egy hülyegyerek.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
1-es: azért annyira nyers sosem vagyok.
2-es: köszönöm :)
3-as: nem vagyok bohóc, nem tudom ez honnan jött le neked.
2018. okt. 3. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!