Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz pasi vagyok?

Figyelt kérdés

Mivel depis vagyok,

sötétebben látom a világot.

-Sokat bántottak kiskoromban.(nem kell sajnálni,megérdemeltem)

-Nincsenek barátaim.

Ezek az okai a depimnek.

Viszon van még egy oka...

Sokan piszkálnak lányok hogy rondán nézek ki.Amin tudtam változtattam magamon...Mégis....Ronda maradtam.Vannak dolgok,amiken nem lehet változtatni.Olyan ember vagyok aki foglalkozik mások véleményével.A barátnőm szerint nem kellene,aokkal kellene foglalkoznom akik megértenek, abból viszont nincs sok....A másik meg hogy nagyon könyem féltékeny leszek.Pl:Ha a csajom más fiukkal beszél,fiu haverjaival megy bulizni,Vagy ha egy énekesbe "szerelmes"lesz....Szerintetek nagyon gáz vagyok?

Öszegezve enyi vagyok:

-Nyomi,depis,fogyatékos,

hülye,ronda,féltékeny ember....És ezt nem azért irtam hogy sajnáltasam magam,emberek véleménye érdekel csak.Elnézést a sok helyes írási hiba miatt.Van egy betegségem ami miatt nem tudok remdesen írni.Tudom fogyatékos vagyok:)

2018. szept. 25. 23:50
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Igen,16 vagyok:)baj?
2018. szept. 26. 08:03
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

"Mivel depis vagyok,sötétebben látom a világot.

-Sokat bántottak kiskoromban.-Nincsenek barátaim.->Ezek az okai a depimnek."

Na most ebben van egy logikai bukfenc.

'Depis (ok)- ezért stb'- majd: ezek az okai a depinek.

ok-okozat.

sötét-bántás-nincs barát = ok

depi = okozat.

--------------

az ok megszüntetésével az okozat megszűnik

Az, hogy sokat bántottak baj, nem érdemli meg senki.

Az, hogy nincsenek barátaid baj, próbálj barátkozni, az fontos.

Sötéten látod a világot baj, ezt tanulással önismeret fejlesztéssel lehet megváltoztatni. Az önismeret növekedésével az önbizalom is nő (hiszen ismerned kell, kiben bízol)

(az, hogy tini barátnőd rajong egy sztárét, ne fájjon, az elmúlik. Más a rajongás tárgya és más, akivel jár)

Mit szeretsz tanulni? mi szeretnél lenni? Azért 1 db jót is írhatnál magadról... és igen, férfi leszel, nem kell ezt az érési folyamtatot elhúzni, takonyként magunk után vonszolni egy életen át, mint ma divat, hogy gyakorta még 20-25 évesek is tini létszemlélettel élnek. Iulius Caesar 17 évesen hadsereget szervezett.

Elsőnek ajánlanám Weöres Sándor A teljesség felé c. létszemléleti (prózai) művét. Segítő.

2018. szept. 26. 08:25
 13/20 anonim ***** válasza:
55%

Van barátnőd. Szóval annyira nyomi, gáz, ronda nem lehetsz.

Inkább örülj neki, hogy van valakid, és élvezd az életet.

2018. szept. 26. 10:22
 14/20 anonim válasza:
Az, hogyha sokat szoktál fingani! 😃
2018. szept. 26. 11:59
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az ok, amiért így kifejtem a véleméynemet az az, hogy én is ismerek egy hozzád hasonló fiút, aki nagyon nagyon sokat segített nekem, de én neki viszont már nem tudtam...

Sokat bántottak kiskorodban.. Sajnos nem mindegy, hogy az ember milyen környezetbe születik... Mindig is lesznek rossz akarók, akik megkeserítik az emberek életét. Ilyenkor két dolgot kell tenned... Átgondolod szépen, hogy okkal piszkálnak-e, vagy csak azért, mert ők ezt élvezik. Ha az előbbi, akkor gondold át alaposan, és próbálj meg változtatni. Ha az utóbbi, ami sokkal valószínűbb, Akkor próbáld meg ignorálni őket. Tudom hogy mondani könnyű, de hidd el, én is hasonló helyzetben vagyok, és meg tudtam csinálni. Egyszer kikerülsz ebből a környezetből, hidd el.

Az hogy nincsenek barátadi... Nem is kell olyan hű de sok barátodnak lennie. Legyen egy két ember, akiben tényleg megbízol, és annyi elég is! Emiatt nem kell depizned, tényleg. Az is lehet, hogy csak azt hiszed, hogy nem akarnak veled barátkozni, mert próbálsz elzárkózni...

A lányok...Én magam is lány vagyok, szóval remélem számít ez a véleményem neked :D Mindenkinek más az ízlése.. Lehet hogy te, meg más rondának tart, de vannak olyan emberek, akiknek mondjuk pont te fogsz tetszeni! És ez tényleg így van, bármennyire is furcsán hangzik. A külsődön ne változtass.. Főleg ne més véleménye miatt. Így születtél, ez vagy te. Ha te nem foadod el magad, akkor más hogyan fog? Ebbe gondolj bele. Igaz, hogy önmagunknak megfelelni a legnehezebb. De el kell fogadnod önmagadat, és fejlesztened a személyiségedet.

Szeritnem igaza van a barátnődnek, foglalkozz azokkal,akik emgértenek, így lehetnek barátaid...

A féltékenység természetes dolog! Bevallom én ios tudok féltékenykedni, nem mondanám jó tulajdonságnak, de rossznak se, hiszen nem is lehet túl könnyen venni a dolgokat.

Ne mond magadra hogy fogyatékos... sem hüyle, ronda stb... Csakis kizárólag önbizalomhiányod van.

Szívesen beszélgetek veled erről a témáról, ha gondolod.

2018. szept. 26. 18:56
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem igen, gáz vagy. Viszont csak a mentalitásod miatt, nem azért mert ronda lennél vagy féltékeny, hanem azért mert ezeket javíthatatlan negatívumokként fogod fel. Valaki észre sem veszi ezeket a hibáit és elhiszi magáról, hogy egy kiskirály, meg van aki miután észreveszi ezeket, változtat a féltékenységén, a rondaságot pedig elfogadja, és valódi kiskirály lesz, te pedig annak ellenére, hogy tudsz róluk, semmi jobbra való hajlamot nem mutatsz... ez a gáz.

Nem álszenteskedem, én is gáz vagyok hasonló okok miatt, de kérdeztél, én pedig válaszoltam. :D

2018. szept. 26. 22:03
 17/20 anonim ***** válasza:

Féltékeny?hulye?ocsmány?

Ezek mire vannak alapozva?

Pár veréb ember utál? és ezért oltogat..vagy ők maguk féltékenyek

2018. szept. 26. 22:12
 18/20 anonim ***** válasza:
Ennyire ne utáld már magad! Szeresd meg önmagadat, mert különben rátelepszik a szeretés hiánya a kisugárzásodra is. Írd össze a jó tulajdonságaidat, hogy pl te miket szeretsz magadban, mi az, ami téged szerethetővé tesz. PL kedves jószívű aranyos őszinte becsületes segítőkész hűséges kreatív (ez mondjuk egy külön kategória, de pl ezért meg is dicsérheted magad; lehetsz magadra büszke:)) ozt akkor mééég... gondoskodó, megértő, empatikus, megbízható, jó hallgatóság, jó humor (ez is egy külön kategória, ez is ilyen extra, tehát, ha ez nincs benned,még attól is lehetsz szerethető, tehát ez csak ilyen plusz, de örülhetsz neki:)) , aztáán, barátságos, szelíd, szerény, intelligens (Szintén külön kategória, mert adottság, bár talán némileg tanulható, de az inkább már a következőhöz tartozik , mint pl) illedelmes, udvarias, tisztelettudó, toleráns, kompromisszumkész; stb. Na, ozt akkor sorolhatsz még , ha ezekből még illik rád, és még eszedbe jut több is esetleg. No, ozt akkor másik még, hogy szeressed önmagadat; hogy tudjad magadról, hogy jó ember vagy, vagy pedig törekszel a jóság, a tökéletesség felé. Szal ne akarj ártani másnak, és ennyi. Ha pl véletlenül ártasz az se jó, -pl van egy nagy bumszli kötés a lábán, és te nem figyelsz, és elbotlasz benne, erre ő nagyon savanyú, szenvedő képet vág ; -de az könnyebben bocsánatos. Aztán még pl táncolhatsz, ha próbálsz leutánozni netes koreográfiákat, láthatod, hogy valamiben pl igyekszel egyre jobb lenni. Legyél magaddal szemben elnéző, együttérző is. Amúgy meg még vannak ilyen ásványok, amiknek van pozitív kisugárzások, pl a labradorit, a férfiasság köve, növeli az önbizalmat; meg még van kimondottan ilyen csakrakarkötő is; az is tud pl önbizalmat növelni, meg tölteni téged.
2018. szept. 26. 22:21
 19/20 anonim ***** válasza:

Ezek mind a kamaszkor önbizalomhiányos és hullámzó tünetei, el fognak múlni, de tehetsz is érte.Legalábbis ne süllyedj bele ebbe az önsajnálatba, ne azt nézd mi a rossz benned, hanem mi a jó.

Jó pár éve én is ezeket mondtam magamról, csak lányként.

Aztán telt az idő, kívül-belül érettebb lettem.

Ma már 3 gyerekes, férjes nő vagyok, van diplomám, jó életem.

2018. okt. 25. 16:35
 20/20 anonim ***** válasza:
Kinek vagy ronda? Lehet féltékeny a lány és direkt mondja..ne vedd komolyan..
2018. okt. 27. 02:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!