Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz pasi vagyok?
Mivel depis vagyok,
sötétebben látom a világot.
-Sokat bántottak kiskoromban.(nem kell sajnálni,megérdemeltem)
-Nincsenek barátaim.
Ezek az okai a depimnek.
Viszon van még egy oka...
Sokan piszkálnak lányok hogy rondán nézek ki.Amin tudtam változtattam magamon...Mégis....Ronda maradtam.Vannak dolgok,amiken nem lehet változtatni.Olyan ember vagyok aki foglalkozik mások véleményével.A barátnőm szerint nem kellene,aokkal kellene foglalkoznom akik megértenek, abból viszont nincs sok....A másik meg hogy nagyon könyem féltékeny leszek.Pl:Ha a csajom más fiukkal beszél,fiu haverjaival megy bulizni,Vagy ha egy énekesbe "szerelmes"lesz....Szerintetek nagyon gáz vagyok?
Öszegezve enyi vagyok:
-Nyomi,depis,fogyatékos,
hülye,ronda,féltékeny ember....És ezt nem azért irtam hogy sajnáltasam magam,emberek véleménye érdekel csak.Elnézést a sok helyes írási hiba miatt.Van egy betegségem ami miatt nem tudok remdesen írni.Tudom fogyatékos vagyok:)
Őszintén? Igen, nagyon gáz vagy. Én messze elkerülnélek..
Szánalmasnak tartom azokat a fiúkat akik így nyafognak.
17/L
Kerdezo, te vagy a legmenobb pasi,hogy mindezek ellenere van bnod,akit nem tud elcsabitani egy egesz sereg fiu sem.
Kezdj sportolni csoportos sportokat egyesuletben komolyan,az onbizalmat epit. Optimistabba tesz. Hinni fogsz onmagadban.
A szepseg relativ. Lehet,h helyes vagy.
Ha van bnod meg sportolsz ,akkor nem fernek bele az idodbe baratok.
A gyerekkorban bantas: csinalj kemeny kuzdosportot. Tetszeni fog. Felszabadulaskent eled meg.
N/35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!