Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Röviden leírnátok kinézetre milyen pasi jön be?
Figyelt kérdés
Kire mondjátok fú de jó pasi, ha meglátjátok az utcán?2018. aug. 22. 08:02
1/12 Titi66 válasza:
Hát kinézetre ha szálkás, magas, helyes és stílusosan és ne ilyen pávagyerek szerűen öltözködjön. De nem minden a külső! Ha egy paraszt akkorr levan sz@rva.
2/12 anonim válasza:
Sportos, magas, helyes. Sötét, nem páwa haj tetszik, világos szem, öltözködjön normálisan, mondjuk ne olyan nadrágot hordjon, ami jobban feszül, mint ami rajtam van :D de amúgy a lényeg az, hogy tényleg ne ez a páwa stílus legyen, az nagyon nem jön be, nem túl férfias :'D (általában ez összefügg azzal a személyiséggel is, ami taszít)
3/12 anonim válasza:
fiatal Leonardo DiCaprio lookalike
4/12 anonim válasza:
Hát ha külső csak akkor nagyon magas (en is magas vagyok) . Kicsit mackosabb alkat. Ezen azt értem nagy széles váll látszon h van benne erő és kis pocak is elfér szeressen enni. Legyen szépen felnyírt haja,és férfias arcvonások is bejönnek. 16/L
5/12 anonim válasza:
Sportos, magas, helyes, zöld és a barna szem nagyon vonzó, barna haj, nem hátrány ha szép napbarnított szinű
6/12 anonim válasza:
nagy barna szemek, eperformaju arc, rovid felnyirt haj, magas 180 cm folott, vekony egy kis izommal. es Ő a barátom :))
7/12 anonim válasza:
Sportos, rövid szőke hajú, alacsony (mert én is alacsony vagyok)
8/12 anonim válasza:
Magas,izmos.Sötét haj,sötét szem,nem páwa öltözködés.Hoppá leírtam a barátomat😏😂😻
9/12 anonim válasza:
Az állig-váll fölé érő hullámos-göndör haj mindig lenyűgöz, na meg az illető ne legyen nyeszlett, attól kiráz a hideg és legyen legalább olyan magas mint én
10/12 anonim válasza:
Göndör barna haj (nem hosszúba) 185-190 magas,lehetőleg kékszemű izzmos vádli és kar lapos vagy kockás has
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!