Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem miért nem jár senki?
Figyelt kérdés
Szomorú vagyok, csalódott és elkeseredett. Nem vagyok egy csúnya lány, átlagos vagyok minden téren. Mégsem találok magamnak senkit. Sokat járok társaságba, szeretek nevetni, nem vagyok az a csendes típus. Lehet velem komolyan (és komoly témákról is) beszélgetni. Az elvárásaim sem nagyok, egy átlagos, rendes, okos, kedves, humoros fiút keresek. Nagyon szomorú vagyok, hogy teljesen egyedül töltöm a mindennapjaim.
Nyilván nem ismertek, így tanácsot sem feltétlen tudtok adni, de nekem jól esett egy kicsit kiírni magamból.
Ha esetleg mégis tudtok tanácsolni valamit, megköszönném.
(18L)
2018. szept. 22. 20:34
11/20 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok mint te csak fiú vagyok. Örülnék neki, ha egy lánnyal tölthetném a szabadidőmet, de egyszerűen nem úgy alakult az életem. Pedig nem akarok "plázacicát".
13/20 anonim válasza:
Jól sejtem, hogy túlsúlyos vagy?
14/20 anonim válasza:
Szia! Hasonló helyzetben vagyok én ős csak én nem vagyok szomorú és csalódott ez miatt szerintem te se legyél miért biztos lesz egy fiú számodra is csak várni kell.Minden jót!/L
15/20 anonim válasza:
#14 vagyok nem "ős" hanem "is" bocsi a hibáért
16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
Egyébként nem, nem vagyok túlsúlyos, sportolok és egészségesen étkezem, de köszi az aggódást. ;)
2018. szept. 23. 09:49
17/20 anonim válasza:
valszeg ronda a fejed, akkor meg senkinek nem kellest max dugásra.
18/20 anonim válasza:
Mint mondtam, lehet hogy valakinek tetszettel, csak te nem vetted ezt komolyan, és ezért nem lépett feléd vagy nem mert tenni.
19/20 anonim válasza:
Fiúként én is ugyanebben a helyzetben vagyok. A privát üzenetben részletesebben leírtam a helyzetem.
20/20 anonim válasza:
A kérdezőt mért nem lehet lepontozni? xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!