Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzek pasit, ha szarul nézek ki?
Egyáltalán nem vagyok vonzó, kövér vagyok (éljenek az asztma- és allergiagyógyszerek), és az arcom is csúnya, egyedül pattanások nincsenek rajta, aminek azért örülök. Viszont szeretek beszélgetni, szinte minderől, lehet velem viccelődni, de akár komoly dolgokat is megvitatok bárkivel. Nagyon zavar, hogy az utolsó „kapcsolatom" 3.-ban volt (ha egyáltalán nevezhető annak), nincsenek nagy elvárásaim, csak legyen kedves, ne drogozzon és ne szégyeljen velem mutatkozni.
16/L
Deja vu. Mintha én lennék a tükörképed. Ugyanúgy harmadikban volt kapcsolatom. Igaz egy napig, s a csaj is letagadja. Ráadásul az akkori legjobb barátomat választotta, helyettem.
Képes vagyok bármiről beszélgetni akár órákon át, érdeklődök szinte minden téma iránt. Persze ha az kell, igazán őrült tudok lenni. Örülök hogy vannak hozzám hasonlóak. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!