Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzek pasit, ha szarul nézek ki?
Egyáltalán nem vagyok vonzó, kövér vagyok (éljenek az asztma- és allergiagyógyszerek), és az arcom is csúnya, egyedül pattanások nincsenek rajta, aminek azért örülök. Viszont szeretek beszélgetni, szinte minderől, lehet velem viccelődni, de akár komoly dolgokat is megvitatok bárkivel. Nagyon zavar, hogy az utolsó „kapcsolatom" 3.-ban volt (ha egyáltalán nevezhető annak), nincsenek nagy elvárásaim, csak legyen kedves, ne drogozzon és ne szégyeljen velem mutatkozni.
16/L
Köszönöm az őszinte választ :)
(A kövérség ellen már jóideje próbálok tenni, szoktam otthon is tornázni, sokat tollasozok, és szinte már csak almán és salátán élek, szóval ezt így már elengedtem :( )
Azért érdekelne, hogy milyen téren "érdeklődsz"!?
Én soha nem mondtam lányra/nőre hogy csúnya mivel nincs 2 ugyan olyan ember és ha úgy vesdzük senki se csúnya egyszerűen mindenkinek más tetszik! sokan ott rontják el főleg lányok, hogy túl nagyot akarnak és egy idő után elmegy a kedvük az egésztől mert azt hiszik velük van a baj mikor csak egyszerűen rossz irányba nézegettek! Legyünk őszinték én is el tudnám tölteni azt az időt mással amit már-már feleslegesen edzéssel töltök mert az egészséghez a fele is elég lenne meg tudnák venni középkategóriás autót is és talán több maradna másra, de nekem is van egy igényem és ezért nyújtani kell valamit! Szóval vagy csökkentsd egy kicsit az elvárásokat vagy tegyél érte, hogy legyen alapja is azoknak!
Köszönöm a válaszokat😊
A harmadik válaszolónak: nekem tényleg csak annyi elvárásom van, mint amennyit leírtam, esetleg még annyi, hogy ne legyen sokkal idősebb/fiatalabb mint én, meg legyen ápolt. A többi nem igazán számít.
3. Vagyok!
Én nem azt mondtam, hogy ne legyenek elvárásaid mert legyenek csak mérlegelj mikor barátot keresel! Egyébként én azt látom, hogy sok ember úgy szalaszt el lehetőségeket, hogy észre sem veszi azt fogadni mernék az itt hasonló kérdést írók nagy többségének azzal kirerült a párkeresés fogalma, hogy elmet a tescoba vásárolni és mikor hazaér kiírja ide, hogy már mindent megpróbált és semmi esélye!😊
Te meg még nagyom fiatal vagy szóval nem maradtál le semmiről és biztos van nem egy ember akinek bejössz csak járj nyitott szemmel és vedd észre azt!
Tapasztalatból mondom, hogy ne gyakorin próbalkozz :DD pedig most biztos kaptál vagy 10 privátot
És az előző jól mondta, ebben a korban sajnos a külsőségek számítanak. 18 évesen még én is arra várok, hogy elérjem azt a kort, amikor már nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!