Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire jó ötlet egyből...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jó ötlet egyből azzal kezdeni, hogy megszeretém ismerni?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit pár hete láttam először, akkor nem beszéltünk 1 mondatnál többet, mert mindkettőnknek megvolt a saját baráti köre.1 hete találkoztam vele a városban, nagyon hamar észrevettük egymást, mikor meglátott rám mosolygott, szemeztünk, köszöntünk egymásnak.Az egész nem volt több fél percnél, de felkeltette az érdeklődésemet és megszeretném ismerni.Sajnos még soha nem írtam úgy egy lánynak, hogy nem ismerem és nem beszéltünk előtte személyesen, de most kénytelen leszek, mert ha nem írok neki akkor randira se tudom elhívni.A kérdésem az lenne, hogy mennyire lenne jó ötlet azzal kezdeni a beszélgetést, hogy megszeretném ismerni?Nem ijeszteném el ezzel?
2018. aug. 28. 17:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem
2018. aug. 28. 17:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem ijesztenéd el:)Mivel ő is néz és mosolyog rád tuti h szimpatikus vagy neki!:DSzerintem nincs vesztenivalód!Lehet ő meg pont azt várja h mikor jelölöd be:DHajrá:)Szurkolok:DD
2018. aug. 28. 19:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem csak kezdj el vele siman beszelgetni, abbol is lejon majd neki, hogy az a szandekod, hogy megismerd :D Lehet h ez csak szemelyes "problemam", de nekem nagyon nem tetszik ez a "szeretnelek megismerni" szoveg.
2018. aug. 29. 01:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!