Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok túl válogatós a lányok terén?
Amig ismerosoknek es az osztalytarsaknak a sulibol sok lány tetszik addig nekem max 1 es ez csak a kinezetre vonatkozik innen jönne a belso aminel normalisabb az elvaras de rendszerint akik tetszenek azok pont az ellenkezöjük annak a belso jellemnek ami nekem idealis lenne
Nagyon keves lany tetszik ez a bajom
Szoval erröl kellene a velemenyetek vagy hogy ha ti is ilyenek vagytok akkor ti mit csinaltok
Bocsi ha erthetetlen telorol irtam
17/F
Privatot is irhattok
Én is hasonlóan válogatós vagyok. Csak azt tudom mondani, hogy türelem és lehet, hogy évekbe telik, de lesz olyan lány, aki minden szempontból megfelel. Sőt több is lesz, ha az első nem jön be rögtön.
Én évente max 1-2 olyan lánnyal találkozok, akinél szívesen kezdeményezek. Vannak olyan srácok, akik hetente próbálkoznak lányoknál. Nekik nem olyan magas az elvárásuk. Neked kell eldönteni, hogy megéri-e várni magasabb színvonalú lányra vagy enyhítesz az elvárásaidon és akkor több lehetőséged lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!