Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lanyok miert nem fogadjak el az olyan fiukat akik sokat dolgoznak es ez miatt koszosak stb?
Koszos = csóró
Öltöny = pénz = megbaxol te makacpersely ? 😍😍😍😍
Ezek a mai lányok :)
ismerek olyan aki munkás overálba, olajos kézzel is elmegy talizni a lánnyal és el se küldi a csaj
lehetsz munka után is úgy ahogy ápolt, az hogy neken is befogja valami a bőröm és emiatt olyan mintha retkes lennék de rendesen, de mégis ápolt igényes a külsőm senki nem fog ezzel foglalkozni
max szóvá teszed, hogy nem jön le vagy valami
amúgy dolgozol ergó van valamenyi pénzed, önálló vagy, ez impnálhatna is, ha magabiztos lennél és nem csak nyafogsz
amúgy suli mellett dolgozol?? vagy otthagytad és úgy dolgozol??
Mindenki de el van ezzel a szöveggel: a mai lányok így meg úgy meg ribik. Vannak. DE, a több milliárd nőből akartok egy statisztikát csinálni ez most komoly?
Kérdésedre: én azt ajánlom, hogy felesleges keresni, mert mindig akkor toppan be valaki, amikor nem számítasz rá. Például én soha nem akartam 18 alatt barátot és mégis jött valaki.
Egyetértek a 2. és 3. válaszolóval. Korrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!