Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim nem fogadják el a barátom. Többi lent. Mi a teendő ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Ugye távkapcsolattal kezdtük, és tegnap találkoztunk és nagyon jó volt. Miután elment rajtam keresztül szidták, és azt mondták hogy többet ne is hozzam haza, meg ne is találkozzak vele. Ezt nem mondtam el a barátomnak, és félek a jövőtől. Mi legyen a teendő? Mert találkozni akarunk még.2016. aug. 21. 14:48
2/11 A kérdező kommentje:
15
2016. aug. 21. 14:50
3/11 anonim válasza:
Haza vitted? :D Nem kellett volna.
4/11 anonim válasza:
szökjetek el, menjetek thaiföldre, és éljetek boldogan, ott még milliárdosok is lehettek akár:o
5/11 anonim válasza:
#3. Szüleid helyében én is kiakadtam volna. Első találkozáskor hazaviszed? Bocsi, de ne csodálkozz, ha nem fogadják le.
6/11 anonim válasza:
Első alkalommal találkoztál te is vele?
Mit mondtak róla a szüleid?
7/11 anonim válasza:
miért lettem leértékelve, én a legjobb tudomásom szerint adtam tanácsot a leányzónak:'(
9/11 A kérdező kommentje:
Apám mondta hogy vigyem haza.
2016. aug. 21. 15:13
10/11 A kérdező kommentje:
16
2016. aug. 21. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!