Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom ki az igazi? 16/L
Figyelt kérdés
Tobb eve, hogy beszeltem egy sraccal. Fiatal voltam, es iszonyat szerelmes bele. De kulonbozo okok miatt elvaltak utjaink. Tobb fiuban is ot kerestem ezidaig, mig nem talalkoztam valakivel. Aki teljesen ugyanolyan mint en csak fiuban. Iszonyatosan vonzodom hozza, aldozatokat hoztam erte. Viszont az elso fiu egy hete visszajott... a legjobb baratjan keresztul megtudtam mennyire odavan ertem megint. De mar nem erzem azt, amit akkor... ezt a masodik fiut ele helyezem... annyira ugy erzem, hogy o lenne az igazi. De o nem lep..egyszer azt mondta szep par lehetnenk. Es en ezt annyira celzasnak vettem viszont megis legjobb baratjakent kezel csak.2018. aug. 9. 01:56
11/11 anonim válasza:
,, A buddhisták azt mondják,ha találkozol valakivel,akitől a szíved zakatol,a kezeid remegnek,a lábaid elgyengülnek,az nem az igazi. Amikor találkozol a lélektársaddal,akkor nyugalmat érzel. Semmi szorongást,semmi nyugtalanságot. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!