Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még ilyen lány? Túl sokra vágyom?
16/F vagyok és a közeljövőben ismerkedni szeretnék...nehezen rávettem magam és még bátorságot kell gyűjtenem...viszont eléggé elbizonytalanodtam, hogy lehet, hogy nagyon rákoncentráltam a lányra...
Egy olyan lányt szeretnék, aki megért, elfogad, szeret, kedves aranyos, cuki, tud vadulni, de egyben inkább visszahúzódó, becsületes, ápolt, nem cigarettázik és nem is drogozik...Nekem ezek a legfontosabbak, amiket szeretnék pláne, hogy én is ugyan ilyen vagyok...De attól félek, hogy sok az elvárásom...és esetleg emiatt nem látom már meg a sok lány közül azt akin megragadna a szemem... Nekem valahogy nagyon fontos, hogy egy lány tényleg szeressen és becsületes legyen, és hogy ne cigarettázzon!
Szerintetek, lehet még esélyem, hogy ilyen lányt találjak idővel, ha türelmes leszek?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!