Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vágyom a kapcsolatra mit csináljak?
En csak 174 vagyol, de amugy nem hinnem hogy a magassag a gond elvegre vannak magas fiuk is.
17F
Már előre sajnállak a privát áradat miatt. :(
De az a haj+szem szín... *-*
Fogsz találni "ha csak" ennyi a feltétel, az már más, hogy lehet nem fognak ugy tolongani ha tényleg olyan szép vagy. 187 cm vagyok és nem is csúnya de egy szép lánynál bizony össze kell szednem a bátorságom.
19/F
Vágj le a lábadból...
Mi ez a kérdés te lány?:D Most komolyan. Én is hittem ezt, hogy jaj csak azért nem találok srácot, mert magas vagyok, de ez nem azért van. Az én esetemben önbizalomhiányról, és bizonytalanságról van szó a te esetedben gondolom másról, ki tudja. Én utáltam a magasságomat egy darabig, de amint elkezdtem kimozdulni, és megszeretni, hogy colos meg feltűnő vagyok rájöttem, hogy bármikor találok bármilyen magas srácot, egy estére.:D (Persze egy estére nem kell senki, akik meg komolyabb célzattal hajtanak rám, nem jönnek be, de ez már más, és amúgy is egyéni szoc. probléma.:D)
Szeresd magad, és ne okold a magasságodat. Szegény nem tehet semmiről.:D
(Én 184 cm vagyok, szóval bőven tudom miről beszélek.)
17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!