Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom ki az igazi? 16/L
"Fiatal voltam, es iszonyat szerelmes bele."
Miért, most 16 évesen mi vagy, egy kiégett milf? Ezeket a fiúkat 1-2 éven belül úgy el fogod felejteni mintha nem is lettek volna, ha jön az első komoly kapcs.
Az olyan hogy igazi, nem létezik. Azzal érdemes foglalkozni, aki törődik veled. Akiben látod azt, hogy alkalmazkodik hozzád, és te is tudsz hozzá alkalmazkodni. Ismerkedni kell több fiúval és nem szabad egynél leragadni. Az a lényeg add önmagad, és megtalálja a zsák a foltját.
Igazi nincs, de igazivá lehet válni.
Ha sikerül, időben meg fogod tudni.
Az az igazi, akivel 50 éven keresztül nagyobb viták nélkül, szeretetben együtt éltél.
Én is csak azokat tudom tanacsolni mint az előttem lévők.
Bár ha most akarod ezt eldönteni, de nem tudod pontosan ki felé húznak igazán az érzelmeid csak egy eleggé sablonos dolgot tudok mondani. Dobj fel egy érmét az egyik oldal az egyik fiú a masik a másik. Miközben dobod érezni fogod melyiknek szurkolsz jobban és amikor leesett az érme tudni fogod hogy azt az oldalt akartad e igazán vagy a masikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!