Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti, hogy csajoztatok be vagy szedtetek fel csajt mondjuk 1 éjszakára?
21 éves vagyok, nem vagyok csúnya, jó testalkatom van és barom se vagyok. Igaz önbizalom hiányom az van és nem is tetszik minden lány, de még sincs sikerem, bár ahhoz próbálkozni kellene, de hol?
Jól jönne pár tanács, mert például azt elképzelni se tudom, hogy valakivel, hogy lehetne alkalmi kapcsolatom, de egy barátnő is jól tudna esni.

Bosszuallo vagyok, az biztos. Senkit nem bantok, de ha velem csesznek ki, mindig megtorlom.
Nektek is ezt ajanlom a jovore. A bosszu sosem maradhat el barmilyen szituaciorol is van szo.
A pasi se jobb, de legalább nem kérkedik itt vele, hogy baszik, mint a kutya mindenkivel akivel eszébe jut.
De szerintem csak szívat a delikvens, mert semmi köze a témához az ő félrelépése, persze ha tényleg nő és tényleg erről van szó, nem pedig hülyeségek írásáról...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!