Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk ti, hogy csajoztatok be...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti, hogy csajoztatok be vagy szedtetek fel csajt mondjuk 1 éjszakára?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, nem vagyok csúnya, jó testalkatom van és barom se vagyok. Igaz önbizalom hiányom az van és nem is tetszik minden lány, de még sincs sikerem, bár ahhoz próbálkozni kellene, de hol?

Jól jönne pár tanács, mert például azt elképzelni se tudom, hogy valakivel, hogy lehetne alkalmi kapcsolatom, de egy barátnő is jól tudna esni.

2018. aug. 7. 20:12
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, hogy milyen semmire kellő nulla emberek élnek kis hazánkban :D A fejekben a sötétség egyre jobban terjed, ebből már nem áll fel az ország.
2018. aug. 8. 11:44
 12/20 anonim ***** válasza:
Egy no pedig nem tartozik huseggel egy hazudozo pasinak. Erdekes, miert nem a pasast ocsaroljatok? Elég valoszinu, hogy felrelepett o is. Egy igergeto szelhamos volt.
2018. aug. 8. 11:45
 13/20 anonim ***** válasza:

Bosszuallo vagyok, az biztos. Senkit nem bantok, de ha velem csesznek ki, mindig megtorlom.

Nektek is ezt ajanlom a jovore. A bosszu sosem maradhat el barmilyen szituaciorol is van szo.

2018. aug. 8. 11:48
 14/20 A kérdező kommentje:

A pasi se jobb, de legalább nem kérkedik itt vele, hogy baszik, mint a kutya mindenkivel akivel eszébe jut.

De szerintem csak szívat a delikvens, mert semmi köze a témához az ő félrelépése, persze ha tényleg nő és tényleg erről van szó, nem pedig hülyeségek írásáról...

2018. aug. 8. 11:56
 15/20 anonim ***** válasza:
#13: Fejezd már be,könnyű vérű vagy és kész,tök mindegy hány pasi csalt meg hányszor.
2018. aug. 8. 13:14
 16/20 anonim ***** válasza:
Engem te ne utasítgass, és nem vagyok könnyűvérű. Az egy egyszeri alkalom volt, és fiatalkoromban, mikor én is folyton csak kúrni akartam a hormonoktól. Ma már 36 vagyok, már nem tombolnak a hormonjaim, sőt, nem is érdekel a szex, kb. semmi ilyen irányú vágyat nem érzek, nem is szoktam szexelni. Az elmúlt években egy kezemen meg tudom számolni hányszor szexeltem.
2018. aug. 8. 14:59
 17/20 A kérdező kommentje:
Ha nem is vagy könnyűvérű, de elég butácska vagy... Úgymond a tipikus egyszerű választópolgár!
2018. aug. 8. 15:10
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem csoda, hogy nincs barátnőd...
2018. aug. 8. 15:14
 19/20 anonim ***** válasza:
Elég abnormális a morális érzéked, ha szerinted a hazudozás feljogosít a megcsalásra.
2018. aug. 8. 17:30
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem rólam van szó, a kérdezőnek adjatok tanácsot. Mert képtelen nőt keríteni. :D
2018. aug. 8. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!