Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti, hogy csajoztatok be vagy szedtetek fel csajt mondjuk 1 éjszakára?
21 éves vagyok, nem vagyok csúnya, jó testalkatom van és barom se vagyok. Igaz önbizalom hiányom az van és nem is tetszik minden lány, de még sincs sikerem, bár ahhoz próbálkozni kellene, de hol?
Jól jönne pár tanács, mert például azt elképzelni se tudom, hogy valakivel, hogy lehetne alkalmi kapcsolatom, de egy barátnő is jól tudna esni.
Ismered a mondást: csak akkor lehet Katát táncba vinni, ha ő is akarja.
Engem egyszer úgy szedtek fel (ami nem helyes kifejezés, mert én is akartam, tehát nem kellett nagyon pedálozni a fiúnak, erőlködni, hogy felszedjen), hogy a barátommal éreztem, hogy talán szétmegyünk, lazulóban vannak a dolgok, elég valószínű, hogy meg is csal, csalódott voltam, elkeseredett, és vissza akartam fizetni neki, nem mondtam el neki a megcsalást, de úgy éreztem, hogy így is törlesztek neki azzal, hogy megcsalom, ha valójában nincs róla tudomása. Szóval egy munkahelyi kiruccanáson szexeltem egy jóképű kollégával. Ennyi. Nem volt orgazmusom, tehát nem is élveztem különösebben, de úgy gondoltam, ha úgyis szétmegyünk előbb-utóbb az ígéretei ellenére, akkor olyan mindegy. Legalább, ha majd ténylegesen szakításra kerül sor, az lesz bennem, hogy nem csak ő alázott meg a hamis ígéreteivel, hanem én is őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!