Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Nektek bejönne egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek bejönne egy ilyen fiú?

Figyelt kérdés
Igen, rólam van szó. 188 cm magas vagyok, de van rajtam néhány kg felesleg, most 90 kg vagyok. Barna "beletúrós" hajam van, zöldes szemem, állítólag szép. Az arcomom az orrom az, amivel nem vagyok elégedett, szerintem kicsit nagy, de még soha nem említették. Ugye mondtam hogy egy kis súlyfelesleg van rajtam, ezért nincs kidolgozott testem, de azért viszonylag erős vagyok. Péniszméretet nem írok, ha valakit érdekel, írjon privátban :D. Belső... Kedves vagyok és udvarias, különösen a csajokkal. Érdekes, abszurd humorom van, vagy nagyon szeretik, vagy egyáltalán nem vevők rá, de inkább az első jellemző. Értelmes és intelligens vagyok, viszont picit lusta :D, de azért segítőkész, otthon és a suliban osztálytársaknak is segítek, amit tudok. Nem feltétlenül tekerésesnek szánom, csak érdekel, mások mit gondolnak rólam :) 16/F

2018. aug. 5. 16:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Biztos tetszeni fogsz valakinek.Nem akarok beléd kötni de az utolsó mondatod pont az h " csak érdekel, mások mit gondolnak rólam".tényleg nemveszekedésnek írom
2018. aug. 6. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!