Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok nektek bejönne? Help pls

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek bejönne? Help pls

Figyelt kérdés

van egy lány aki tetszik de nem tudom hogyan tudjam elhódítni mivel nem vagyok egy nagy Adonisz. Arra gondoltam hogy veszek neki egy rózsát és egy levél kíséretében eljuttatnám hozzá anélkül hogy megtudja kivagyok.

A kérdésem hogy ti lányok hogyan reagálnátok egy ilyenre?

A másik kérdésem hogy mit kéne irjak a levélbe? Egyáltalán jó ötlet?

A KOMOLY válaszokat előre is köszönöm. (17/F)

2017. máj. 25. 18:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan és halál őszintén én lányként nem sok mindent tudnék vele kezdeni és pont emiatt nem annyira örülnék.

Szó se róla , tényleg minden lánynak imponál ha tetszik valakinek (mindegy milyen a srác) mert pozitív visszajelzés és ez azért mindenkinek jól esik. DE!

Ha névtelenül írod , mit vársz ,hogy majd kap valami isteni sugallatot , rájön hogy te voltál , odamegy lekap és boldogan éltek amíg meg nem haltok? Tehát így BIZTOS nem fogod meghódítani.

Illetve nem is minden lány szereti az ilyesmit. Aki romantikus típus az sokkal jobban fogadja , de vannak lányok akiknek ez egyszerűen túl nyálas. Én speciel nagyon a határon állok.

Nem tudom milyen a viszonyotok , tehát ismer-e személyesen , nevedet tudja-e , beszéltetek már valaha?

Ilyeneket jó lenne tudni , esetleg úgy tudok használhatóbb tanácsot adni.

2017. máj. 25. 18:14
 2/11 anonim ***** válasza:

Jaaj dehat ez nagyon aranyos!^^

Am. Az attol függ h milyen a csaj szereti az ilyen dolgokat vagy kis tomegribi aki kinevet. En szemely szerint nagyon orulnek neki es meglepodnek h van meg ilyen, egybol kiakarnam deriteni ki az. Szerintem tegyel fele gesztusokat, sokat mosolyogj ra es koszonj neki , legalabb egy kicsit sejtse h ki a hodoloja. A levelbe egy verset irnek aminek a lenyege h kifejezed az erdeklodesed fele, szerintem jopofa ha rimes is a vers. Azt ajanlom legy a versben onmagad ,ha vegkepp semmit se tudsz irni akkor lessel a netrol de szerintem egy-ket jellemzőét belecsempeszheted h ne legyen olyan idegen .:) sok sikert;)

2017. máj. 25. 18:23
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólóval, névtelenül ne nagyon írj neki. Talán jó ötlet úgy kezdeni, hogy járj olyan társaságba, bulikba ahol ő is ott van. Ott beszélgethetsz vele, nem lesz olyan kínos mintha egyből kettesben lennétek, és mindenekelőtt felmérheted, hogy van e barátja, vagy közeledik e valaki máshoz.
2017. máj. 25. 18:25
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszene,főleg ha apró jelekből ki tudnám deríteni hogy ki írta:D Bárcsak a kiszemeltem is csinálna ilyet...:D
2017. máj. 25. 18:33
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!

#1 , #2 . A lánnyal már beszélgettem, ismerem, eggyüt vagyunk önkéntesek a színházban. Ott ismertem meg.

Róla: nagyon kedves, vicces, sose volt pasija szoval nem az a ribi tipus

Rólam: nem vagyok se kigyurt se sportos, pattanásos vagyok de tudok vicces lenni, tudok romantikus is lenni, és önbizalomhiányos.

2017. máj. 25. 18:40
 6/11 anonim ***** válasza:

Első vagyok .Ha beszélőviszonyba vagytok , akkor mindenképpen inkább tettekkel próbálj közeledni. Legyél vele kedves , de ne ugyanúgy mint másokkal. Tehát éreztesd vele ,hogy ő több a számodra. Mosolyogj rá sokat , bókolj neki. A fontos hogy ne legyél túl barátkozós ,mert azt fogja hinni hogy csak barátkozni akarsz és irány a friendzone.

Próbáld megnyerni a személyiségeddel , nevettesd meg stb. egy idő után , ha jól csinálod és minden összejön , elkezd irántad érezni valamit (persze ez nem törvényszerű) és akkor sokkal vonzóbbnak talál.

El is hívhatod valahova , egy kávéra. Bátorság!

Sok fiú nem mer kezdeményezni , de hidd el ,hogy ezt egy lánynak sokkal nehezebb (tapasztalat).

2017. máj. 25. 18:56
 7/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm #1. Sokat segitettél.
2017. máj. 25. 19:08
 8/11 anonim ***** válasza:
Remélem ez nem irónia volt:DD
2017. máj. 25. 19:14
 9/11 A kérdező kommentje:
Természetesen nem!!! Komoly kérdésre komoly és hasznos választ kaptam. Tényleg köszönöm!!!
2017. máj. 25. 19:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Igazán nincs mit:)
2017. máj. 25. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!