Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nektek bejönne egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek bejönne egy kocka fiú?

Figyelt kérdés
14F
2016. okt. 31. 23:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez sok minden mástól is függ, sőt, egyáltalán nem ezt nézem egy fiúban, de azért jó "pontnak" számít :D
2016. okt. 31. 23:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Amúgy 14/l, egyes vagyok
2016. okt. 31. 23:34
 3/9 anonim ***** válasza:
33%
hát nem.... gyűlölöm a kockákat! bocsi 14/L
2016. okt. 31. 23:38
 4/9 anonim ***** válasza:

Attól függ.

Ha ez azt jelenti, hogy az összes szabadidejében LoL-on él és emiatt nincs élete se, akkor nem.

De ha mondjuk napi néhány órát játszik, van más hobbija is és esetleg még az animék irányába is érdeklődik, akkor nagy valószínűséggel.:3

2016. nov. 1. 00:24
 5/9 anonim ***** válasza:
nekem volt ilyen barátom. zavart,mert a Lol fontosabb volt neki:') de ha mertekkel csinálta, mint én, akkor nincs gáz. 15l
2016. nov. 1. 09:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Pozitívum, mert legalább lenne miről beszélni, meg tudnánk együtt játszani. De ha túlzásba viszi az nem jó, meg ennyitől nem esek bele senkibe:D
2016. nov. 1. 10:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Lehet
2016. nov. 1. 21:07
 8/9 Orfeus ***** válasza:

Fiatal korában az ember hamar kocka lesz. Akár a LoL, vagy részemről a Dota 2, elkapja az embert hamar :D

Nem kelendőek a kocka srácok, mert semmi izgit nem tudnak nyújtani. Azt hiszik izgalmasabb utcán iszogatni a spanokkal, járni bulizni minden hétvégén stb.

Én a magam példáját tudom mondani. Én kungfuztam nagyon kicsi korom óta, ennyi volt a sport a kockulás mellett. Semmi extra, alacsony voltam, pocakos, olyan full semilyen, és még szegények is voltunk. Imádtam olvasni, elég nagy a lexikális tudásom.

Hát mit ne mondjak azt hittem szüzen fogok meghalni.

Igazából 17-18 éves koromra kikupálódtam, és a sok bántást valahogy nem hallottam meg. Megférfiasodtam, a kockulás szép lassan eltűnt, dolgozni kezdtem, mellette tanulni stb. De innentől volt az hogy érdeklem a lányokat eléggé, de egyik sem akart komolyat.

Kevés az olyan kocka aki egyéjszakást akar meg ilyenek. Nem is álmodnak ilyenről... De a lányoknak ez kell. Aki kocka az vagy a legalja és tényleg a gép előtt lakik, vagy kocka de érzelmesebb srác. Én az érzelmesebb voltam. Szerencsére találtam egy szép lányt akivel évekig elvoltunk, bár a szakítás után belekostoltam elég sok bugyiba.

Amikor a kocka fiú jó lesz, az később van. Amikor jó állást szerez, szerető családapa lesz. Azok akik akkor kellettek a nőknek amikor menők voltak sehol sincsenek. Sokan munkanélküliek, vagy még mindig azt hiszik hogy a középiskolába vannak stb.

Én az én példámat tudom csak mondani, de hozzátartozik hogy jóképű srác lettem. A szajhákat kerültem, azokat akiknek nyaliztam mindig hogy észrevegyenek de csak bántottak. Most sehol sincsenek, én pedig karriert építettem.

A lényeg az, hogy egy kocka srác nem fog annyi mindent nyújtani fiatal korban. Én sem tudtam a barátnőmnek, de mégis 4 évet mellettem maradt. Most hogy egy pár éve már nem vagyunk együtt, keresett egy rosszfiút. Az iskolát abbahagyta, bagózik, füvezik ha úgy van stb. 2 nyelvvizsgára készült egyszerre, iszonyat feje volt, és ezt tette vele egy madár...

Én azt mondom hogy ha kocka vagy nem leszel kelendő, de hidd el eljön a te időd, de addig is kell magadra időt fordítanod. Edzés esetleg stb.

2016. nov. 28. 02:25
 9/9 A kérdező kommentje:

#8 Wow köszi hogy leírtad ezt

nem is kocka vagyok hanem inkább geek

2016. nov. 28. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!