Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok nektek bejönne? Help pls

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek bejönne? Help pls

Figyelt kérdés

van egy lány aki tetszik de nem tudom hogyan tudjam elhódítni mivel nem vagyok egy nagy Adonisz. Arra gondoltam hogy veszek neki egy rózsát és egy levél kíséretében eljuttatnám hozzá anélkül hogy megtudja kivagyok.

A kérdésem hogy ti lányok hogyan reagálnátok egy ilyenre?

A másik kérdésem hogy mit kéne irjak a levélbe? Egyáltalán jó ötlet?

A KOMOLY válaszokat előre is köszönöm. (17/F)

2017. máj. 25. 18:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Névtelen levelet komoly ember nem ír. Régebben, ha valakinek virágcsokrot küldtek, bele volt szúrva az úriember névjegye. Szóval névtelenül rózsát se adj. Legfeljebb, másnap vállald fel neki, hogy tőled van.
2017. máj. 25. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!