Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha még 17 évesen nem volt barátnőm?
Mert ugye manapság már trend mondjuk a lányoknál hogy 15-16 évesen elvesztik szüzességüket. Fiuknál hogy össze jönnek 15-16 évesen egy csajjal és szakítanak 1-2 hónapon belül (na persze ez egy teljesen szubjektiv megfigyelés a körülöttem lévő társadalmi történésekre) De én úgy hiszem hogy az olyan egy-két hónap életartamu kapcsolatok csak azért jönnek létre hogy a csaj "menőbb" legyen a barátnői körében. A srácoknál meg hogy "feszíthessen" a hverjai előtt még ha nem is tesz arra útalásokat.
Én ilyen kapcsolatot nem akarok egy csajjal hogy most menőbb legyek baráti körökbe hanem én úgymond mint a mesékbe várom "az első látásra szerelmet" ilyen értelembe ciki hogy nem volt nálam még ilyen érzési reakció egy csaj útán/miatt. Persze én se maradtam ki ilyen szüzesség elvesztő haverok közt kihivásokból hogy ezt vagy azt kellet fölszednem egy éjszakára de ez csak akkor az adott éjszakán jött létre az úgymond kapcsolat csajjal és azon éjszakán ért is véget.
Nem, egyáltalán nem "ciki", hidd el.
Inkább az a gáz, hogy egy éjszakásod van ilyen korban.
Ha arra van tököd, legyen arra is, hogy nem tartod cikinek, hogy nincs barátnőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!