Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha 17 évésen még a csókig se jutottam el egy lánynál sem?
Figyelt kérdés
Barátnőm sem volt még igazán inkább csak ilyen gyerekes ostobaságok voltak.2017. aug. 29. 21:20
2/13 anonim válasza:
nem ciki, nekem gyerekes ostobaság sem jutott, azzal hogy ezt leírtam mindenki valami ronda trollnak néz aki egy bűzborz alatt lakik, de nem így van, mivel híd alatt élek...
18f
4/13 anonim válasza:
Nekem 20 évesen lett először párkapcsolatom, vele volt az első csókom és szexuális élményem is. 2 éve vagyunk együtt. Semmi hátrányt nem jelentett, mert ha valaki szeret, nem ez fog számítani.
5/13 anonim válasza:
22 vagyok és semmi xDDD
Az elkövetkező 3-4 évben nem is fog változni
Mégsem érzem cikinek, majd alakul.
6/13 anonim válasza:
Én is csatlakozom a klubba, 19 évesen semmi 😂 nem parázok rajta. Ha rosszul éreznéd magad miatta csak rosszabb lenne, nem ciki.
7/13 anonim válasza:
Pacsi srácok, én is itt vagyok. :D 18/F
10/13 anonim válasza:
Nyugi ezzel én is így vagyok. Igaz hogy már nem vagyok szűz de még sosem csókolóztam és barátnőm se volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!